torstai 9. heinäkuuta 2009

Vaatteita äidille ja pojille.

Tänään tämä äiti pääsi kaupungille ilman lapsia, siis ihan yksin! Ensin piti hoitaa vähän tylsempiä asioita ja sitten pääsi shoppailemaan. Alennusmyynneissä olen kierrellyt jonkun verran, mutta mitään ihmeellistä ei ole löytynyt. Tänään löytyi jotain, sekä alennettuun, että normaaliin hintaan.

Lähinnä oli etsinnässä vaatetta minulle, teiniprinsessan rippijuhliin ja siskoni häihin. En tiedä, onko nämä nyt liian tummaa, mutta minulle käy. Tuo lila pusero/jakku on Lindexistä, normaalihintaan. Sen alle tulee kuvasta puuttuva musta toppi. Alaosaksi löysin mustan pellavahameen. Normaalihinta 39,90e ja nyt hinta alle 6 euroa! Euromarketissa oli kaikki vaatteet -70% ja hame on sieltä. En kyllä tiedä minkä matikan mukaan tuo hinta oli, mutta kotona luin kuitista, että 5,86e. Nanson mustavalkoinen tunika oli myös -70%. Sen saa äitini lyhentää sopivaksi sillä on tälle pätkälle lähinnä yöpaita pituutta. Alinna on Lindexiltä syksyn uutta, ohutta vakosamettia oleva ns. takkimekko. Tuollaista vaatetta en ole ennen omistanut, mutta sovittaessa oli oikeastaan aika kiva, ainakin kotikäyttöön.
Pienemmille pojillekin löytyi jotain. Ensimmäisenä Euromarketista collegehousut, alen jälkeen hinta n. 3e. Sitten Lindexiltä mustat collegehousut ja kaksi raitapaitaa, molemmille omat. Paidat ja housut oli osta 3, maksa 2 tuotteita. Myös 11-vuotias sai Euromarketista -70% alesta pitkähihaisen puseron ja shortsit. Niistä ei ole kuvaa.

Lindexille oli tulleet jo syksyn fleece-takit. Värejä oli vain turkoosi, enkä tullut edes kysyneeksi tuleeko muita värejä. Minä pidän turkoosista, kuten pojatkin. Ovat aika kapeaa mallia ja kunhan pojat huomenna kotiutuvat mummolasta (ovat siis yötä!!!!!!), niin päästään sovittelemaan ja katsomaan pitääkö palauttaa.
Äidillä on nyt sitten sitä lomaa :) Koko päivä kaupungilla ja nyt illalla vain yksi lapsi kotona. Huomenna aamupäivä ihan yksikseen, sillä mies ja vanhin poika lähtevät hakemaan meille polttopuukuormaa, teiniprinsessa on riparillaan. Huomenna iltapäivällä haen nuorimmat kotiin ja vien 5-vuotiaan ratsastusterapiaan. Sitten katsotan ehditäänkö käydä vielä popin lisäalessa. Oravapyjamia tekisi mieli ensi talveksi.


2 kommenttia:

  1. Popin yökkärit oli vain -30% edelleen vaikka osa muita vaatteita lisäalennettu, kysyin että milloin ne alenee niin myyjä sanoi että kaikki on nyt alennettu mitä alennetaan, kohta aletaan viemään varastoon ja syksyä tuodaan tilalle.
    Olisin ostanut yökkäreitä nimittäin itsekin.

    VastaaPoista
  2. Olen etsiskellyt pojalle edullisia collegehousuja, tuntuu että joka housun polvessa on reikä! Tuntuu älyttömältä pulittaa niistä 15-20€, varsinkin kun käyttöikä on lyhyt. Täytyykin harkita tuota lindexin myyntiä, tosin tänään löytyi minimanista 6.90 yhdet. Olisi voinut ostaa samalla useammat, mutta täytynee ensin testata miten pesussa käyttäytyy...

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)