torstai 16. heinäkuuta 2009

Ensin huvi ja sitten työ! (lue suoraan loppu jos haluat nähdä vain työn)

Eilen huviteltiin poikien kanssa oikein urakalla. Klo 12.30 olimme Särkänniemen jonoissa ja liki kaksi tuntia myöhemmin vihdoin sisällä huvipuistossa. Äiti ja pojat ovat sitä mieltä, että ei kiitos enää koskaan moista jonotusta!! Mukana oli myös 11-vuotias kaverinsa kanssa, mutta heitä näimme rannekkeen oston jälkeen vasta kotiin lähtiessä.

Jonoista ja väentungoksesta huolimatta meillä oli mukava päivä, tästäkin pojat ovat kuulemma samaa mieltä.
Kuopus ottaa rennosti possujunassa. 5-vuotias katsoi olevansa jo liian vanha tähän laitteeseen.

Autolla ajaminen on tarkkaa puuhaa. Äidin käsi tunki väkisin joka kuvaan :)

Tässä sitten se työ. Sain tänään maalattua kummitytön työpöydän toiseen kertaan. Siskoni oli hankkinut maalin ja toimitti sen minulle äidin mukana. Kuulostaa hankalalta, mutta ei se ollut. Näin kummityttö eli siskontyttö sai pöytään juuri sopivan värin. Aika namu tästä tulikin. Väri on juuri tuollainen hennon liila. Työpöydän maalasin saunalla, saunan tuvassa. Se kun on ainut paikka missä meillä saa olla tämmöiset maalaushommat rauhassa. Seuraava kuva sitten eräästä toisesta pöydästä...

Nimittäin tästä! Kun kerran saunalla kuvasin, otin kuvan "uudesta" pöydästämme. Pöytä on juuri se miltä se näyttääkin, eli vanha lihatukki 40-luvulta. Tukki on peräisin edellisestä kodistamme joka oli alkuperältään Osuuskauppa. Asunto siitä oli tehty jo 70-luvulla, jolloin kaikki alkuperäinen ja vanha oli hävitetty. Lihatukki sentään jäi, mutta lähti mukaamme kun talon myimme. Nyt se toimittaa saunatuvalla pöydän virkaa. Lihatukille emme ole tehneet mitään muuta kuin pesseet sen, se on juuri siinä kunnossa kun se on kaupan lopettamisesta jäänyt. Aika järeä, mutta sopii saunalle yllättävän hyvin.


6 kommenttia:

 1. Huima jonotusaika!, mutta kivaa näytti olevan. :)
  Meidän 5v on taas sen verran arkajalka, että possujunassa olisi ollut vauhtia riittämiin. Hih..

  Hieno tuo lihatukki!

  P.s.Tosiaan herneitä voisi ruukussakin kasvattaa, miten en tajunnut (blondi!). Ensi kesänä sitten! ;)

  VastaaPoista
 2. kaunis työpöytä ja varmasti ihanaa,ku on ite saanu vaikuttaa väriin!yksi tytöistämme kysyi täs yks päivä,että äiti,miks meillä on kaikki vaaleanpunasta?mä olin vähän,että..ööö..ku tyttö onneks ennätti lisäämään,että ei se mitään,ku munki lempiväri on vaaleanpunanen,ja mä olin tähän asti kuullu,että ku vihireä on niiin ihanaa:))
  lihatukki on hauska!!oikeen passeli pöytä!

  VastaaPoista
 3. Särkänniemessä joskus joutuu kyllä vähän liikaa jonottamaan. Liekö ottavat liikaa väkeä sisään, kun ei Lintisllä ole koskaan tarvinnut niin jonottaa?

  Kummitytön pöytä on kaunis. Ja tuo lihatukki on hauska pöytäidea -ehdottoman kiva juuri noin, ilman mitään tuunauksia! :)

  VastaaPoista
 4. Huhhuh mikä jonotus! Onneksi huvittelu sentään korvasi vaivan!

  Ihana lihatukki!

  VastaaPoista
 5. Mahtava lihatukki! Ottaisin sellaisen heti. Ja onnea uudelle pienelle lemmikille, se saa epäilemättä rapsutuksia ja syliä, kun muuttaa teille. Ihanaa odotusta!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)