keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Työpöytää ja uimarantaa.

Minä se sitten käräytin selkäni kun poistin maaleja tästä kummitytölle tulevasta työpöydästä. En kai sitten opi, en millään, etten kestä aurinkoa palamatta vaikka muka näyttäisi, että mitä enemmän ikää, niin sitä enemmän kestäisin. Parikymppisenä paloin heti, eikä silloin tainnut edes olla mitään 50 suojakertoimia. Ruskettunut en koskaan. Nyt rusketun vähän, mutta näköjään palamistakin tapahtuu. Oma moka.

Siskoni tuossa soitteli eräänä päivänä ja sanoi, että jos tulee vastaan kirppareilla tai muualla pieni työpöytä kummitytölle niin osta. Tämä kymmenen euron helmi tuli vastaan kierrätyskeskuksessa. Materiaali koivua, alunperin ollut lakattu, mutta lakkaus joskus poistettu ja maalattu. Kuvasta poiketen kaikki laatikot ovat tallessa, sekä ylhäältä esiin tuleva aputaso, kuvassa ne on poistettu hiontaa varten. Näitä taidettiin ennen sanoa konekirjoituspöydiksi. On tämä vaan upean siro ja pieni. Maali vielä päälle ja sitten laitan teille uutta kuvaa. En kuitenkaan ihan heti, sillä maali toimitetaan siskoltani vasta viikon tai kahden päästä.
Hiontaurakan ja 5-vuotiaan ratsastusterapian jälkeen suunnattiin kotikylän uimarannalle. Ensin maisteltiin kirkolta ostetut herneet ja sitten polskittiin. Uimakuvia ette nyt saa, sen verran oli muitakin pienellä rannallamme etten ottanut kuin herneensyönti kuvia.
Kuopuksen ja 5-vuotiaan syömätyylit. Reilu litra meni hetkessä. Kaksi ostettiin, mutta osa piti jättää siskolle kotiin.

Ai niin, omalta mansikkamaalta syötiin tänään kolme ekaa mansikkaa!!!


4 kommenttia:

 1. ihanat nuo isomman pojun rusketusraidat! :)

  täällä myös toinen herneiden fani. :P

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Lueskelin vanhoja kirjoituksiasi ja löysin postauksen LG:n pyykinpesukoneesta. Kirjoitit, että teidän kone tanssi ja hyppeli omia menojaan ja hajosi siis puolen vuoden sisään.

  En voi olla kysymättä, että olittehan poistaneet ne jotkin.. mitkähän kuljetuspultit tai jotain sinne päin sieltä koneen takaa??? Nimittäin silloin kun me ostimme juuri samaisen koneen, niin meilläkin se tuppasi tanssimaan ja tuli vastaan kerran jo kylpyhuoneen ovella virtajohto aivan jäykkänä kireydestä!!! Sitten ajattelin että ei jestas, ohjekirja otettava käteen ja JES, mehän emme olleet niitä pultteja poistaneet!!! Ne olisivat hajoittaneet moottorin ennen pitkään!!! Eihän teille vain käynyt näin?

  Meillä LG on toiminut sen jälkeen täysin moitteetta 2 vuotta. Ja rakastan tuota konetta! Ahkera pikku apulaiseni :)

  Mutta, voihan olla että teille on vain sattunut surkeat maanantaiversiot. Mutta usko pois, hyviäkin on :)

  Sinulla on muuten todella kiva ja reippaan vaikutelman antava blogi, hyvä!! Mukavaa kesää!

  Julia

  VastaaPoista
 3. Hei julia, kiva kun löysit blogini ja tervetuloa lukemaan vaikka joka päivä!
  Pesukoneesta oli katsottu kaikki mahdollinen, korjaajakin kävi sitä ihmettelemässä ja tarkistelemassa. Se nyt vaan sattui olemaan varsinainen maanantaikappale. Tähän nyt meillä olevaan koneeseen vaihdettiin moottori vaikka sitten kävi ilmi, että ilmeisesti vain oh herkkä ukkoselle. No, ei sekään kiva mutta kone sentään toimii ja pysyy paikoillaan :)

  VastaaPoista
 4. Olet tehnyt upean löydön josta kummityttösi on varmasti onnellinen! Ja ihan pilkkahintaan.

  Kuolaan täällä noita ihania pitsiverhojasi, tosi hyvin äitisi tekemät sopivat kuistille, eivät peitä liikaa upeita ikkunoita!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)