sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Rippijuhlat

Rippijuhlat ovat nyt ohi, onnistuneesti. Sää oli mitä parhain ja vieraat viihtyivät. Laitan teillekin muutaman kuvan, valitettavasti aivan sekalaisessa järjestyksessä :)

Kukkina meillä oli omasta pihasta poimittuja harmaamalvikkeja, rippilapsen puvun sävyyn. Kestävät muuten todella hyvin leikkokukkina.Tässä serkukset, eli siskontyttöni ja 5-vuotiaamme kirkon kiviaidalla odottelemassa kirkkoon menoa.

Kuopuksellamme oli hauskaa, kunhan selvisi aamulla siitä, että päälle piti laittaa kauluspaita, mutta kuitenkaan jalkaan ei saanut crockseja.

Rakas prinsessaisemme poistumassa kirkosta. Kirkko oli minusta aika pitkä, vaikka kyseessä oli pelkkä rippikirkko, jumalanpalvelus oli ollut jo aamulla.
Tarjolla oli ihan perusjuttua, keittoruokaa ja täytekakkua. Omana erikoisuutena oli omalla kylällä leivottua ruisleipää ja Villa honkasalon Mallan reseptin mukaan tehtyjä konvehteja. Nämä olivatkin kaikkea herkkua. Kiitos Malla reseptistä!7 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että juhlat onnistuivat hyvin ja sää suosi. Meillä oli kanssa heinäkuun alkupuolella rippijuhlat ja hetken kesti toipua niistä. Herkullisen näköiset tarjoilut!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa, että juhlat onnistuivat! Kaunis on prinsessanne!

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo alin kuva. :)

  -poikien tyyliin Mia-

  VastaaPoista
 4. mukavia ja leppoisia juhulakuvia!ihanaa ku sääkin oli noin suotuisa.
  on nämä teiniprinsessat jo niin "aikuisia" oma 15v.palasi lauantaina fifteen-leiriltä(vastaa rippileiriä)ja tuntu kuin hän olisi kasvanu tuossa vajaassa kahessa viikossa pari vuotta:)ihania ovat!
  tarjottavat näyttää herkullisille;)

  VastaaPoista
 5. Kauniit näyttävät juhlat olleen, nuo itsetehdyt konvehdit tekivät todella vaikutuksen, ihania! Ja loistoidea tarjottavaksi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille :)

  Malla: Ihan samaa koettiin täällä. Tuntui että tyttö on aikuistunut leirin ansiosta aimo harppauksen.

  VastaaPoista
 7. Teillä on kaunis Prinsessa ja hänellä ihana mekko!!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)