tiistai 31. maaliskuuta 2009

Vuosi sitten haaste (tutit hiirivauvoille)

Vuosi sitten lähti kuopuksen tutit hiirivauvoille. Tutit vietiin aitan rappusille, johon ne sitten jäivät. Tässä tuota tärkeää tehtävää hoitamassa itse tuttisankari. Tutit hävinneet ja mitä ne hiiret jättivätkään vastalahjaksi, maailman parhaimmat ruuvimeisselit! Näillä on ruuvattu mm. oven saranoista ruuvit irti, pikkuautoista ruuvit irti sekä vanhan pulpetin ruuvit irti. Hommissa itsensä tuttisankari.
Tuttien pois jättäminen sujui tosi hyvin, jos oikein muistan niitä kaivattiin vain pari iltaa.


5 kommenttia:

 1. Teijän pienin on ilmeisesti suht saman ikänen kun meijän Manu, reilut 2,5v? Manulla on edelleen tutti käytössä ja jotain pitäs tehdä mutta en yhtään tiedä että mitä. Tutti on niin tärkeä pikkumiehelle että mikään ei voi sitä korvata. Pakko kuitenkin saada tuo tutti pois viimeistään kesällä. Toinen on sitten uniriepu, vanha muumipussari, jota raahataan ihan joka paikkaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana! Paljonko on tuttisankarilla ikää?

  VastaaPoista
 3. Kuvissa ikää 1v10kk, nyt ikää 2v10kk. Toukokuussa juhlitaan taas synttäreitä.

  Meillä on yhdellä lapsella jäänyt tutti 1-vuotiaana, muilla lähempänä kahta ikävuotta. Kaikki ovat vieneet tutit eläinvauvoille. Asiaa on alettu pohjustaa ajoissa ja samalla kerrottu että eläinvauvat tuovat jotain tilalle. Tälle remonttireiskallemme oli mieluisinta ruuvimeisselit.

  VastaaPoista
 4. Söpöliini! :)
  Meilläkin on tutteja viety joulupukille ja saunatontulle. Saa nähdä kenelle tämän nuorimman tutit päätyy. ;)

  VastaaPoista
 5. Meillä kans annettu sorsille ja oraville, mutta pikkuisten tutit vielä odottavat saajiaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)