lauantai 14. maaliskuuta 2009

Kun äiti P.O.P:n tyhjäksi osti.

Täällä päin Suomea pääsimme viime vuoden lopulla nauttimaan P.O.P:n myymälästä. Minusta tuli heti asiakas. 5-vuotiaalle hankittiin talvitakki ja -housut sieltä, samoin on tullut ostettua kokeeksi pari paitaa. Takkiin ja paitoihin olen ollut erittäin tyytyväinen, talvihousuista on polvet kuluneet kahdessa kuukaudessa lähes puhki. Tänä vuonna on kuitenkin ollut lunta, eikä hiekkaan mikä polvia kuluttaisi.

Tällä viikolla tuli kotiin popin mainos ja alekuponki, alennus huikea 10%, mutta pitihän se käyttää :) Kesävaatetta on hankittava ja tällä kertaa hankittiin mieleistä. Äidillä tosiaan oli olo että ostettiin putiikki tyhjäksi. Shortseja heillä oli todella vähän myynnissä. Löytyi vain yhtä mallia, college-kankaiset. Ehkä niitä vielä kesäksi tulee.

Kaksi- ja viisivuotias saivat molemmat työkalupaidat ja niihin sopivat sukat. Sukat myynnissä pareittain, toinen pari raidallinen.
Molemmille kaupunkipaidat. Sama kuva, mutta väri tekee aivan erilaiseksi.
Kaksivuotiaalle pitkähihainen ja molemmille lisää sukkia. Niitä meillä kuluukin puhki aivan uskomatonta vauhtia. Popin sukista ei ole kokemusta, kokeillaan kestävätkö.
Molemmille pienille raitahupparit. Tässä kohtaa hieman harmittelin kun molemmille piti ottaa samanlaiset. Värivaihtoehtoina oli vain tämä ja tummansininen yksivärinen. Tämä raidallinen kolahti paremmin. Huppu on kivasti ja huomaamattomasti neppareilla kiinni, itse huomasin sen vasta kotona.
2-vuotiaalle takki ja pipo. Takkiin ajattelin ostaa mustat housut Lindexiltä. Varsinaiseen ulkoiluun kuopuksella on veljeltä periytynyt haalari. Käytännössä sen haalarin lisäksi on oltava takki ja housut, meillä ei pärjätä yhdellä asulla.

7 kommenttia:

 1. itse en popista kovin paljoa tykkää mutta taas huomaan että olihan siellä vaikka mitä kivaa! kiva kun näitä bloggauksia tulee niin tulee joskus mentyä kauppaan kun tietää että siellä on mieluisaakin. :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo työkalupaita ja värikäs kaupunkipaita, tää kun on värien ystävä. :D

  Meillä on pari Popin paitaa ja laatu vaikuttaa tosi hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja ostoksia.:)

  Meillähän on myös tuo vihreä takki. Ostin n.83cm pitkälle pojalle koon 92cm takin. Nyt oli pojalla kauppareissulla takki päällä ja pahasti näyttää siltä, että takki ei varmaankaan enää syksyllä mahdu. On tosi pientä kokoa! Harmittaa vaan kun on kumminkin aikas hintava takki. Täytyy nyt keväällä pitää takkia mahdollisimman paljon.

  VastaaPoista
 4. Meille pop on vähän kaukana, mutta olisi ehdottomasti heidän ulkovaatteiden ystävä, tykkään myös raidoista.

  VastaaPoista
 5. Täällä odotellaan kovasti koska meidän kaupunkiin tulee Pop, huhuja olen kuullut että olisi tulossa.

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihania vaatteita! Meillä ei täällä lähistöllä ole popin vaatteita:/ Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Helmi: Vaatteet, etenkin takit ovat niukkaa mitoitusta. Meillä kuopus käyttää 92/98 cm vaatteita ja uusi takki on kokoa 104cm. Talvitakki otettiin 113cm pitkälle kokoa 122cm eikä ollut yhtään liian iso.

  Minnin äiti: Raitoja oli todella paljon, pari raidallista paitaa jäi vähän mietityttämään. Toisaalta en nyt haluaisi koko vaatekaapin olevan sisällöltään popia.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)