keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Auttakaapa kylpyhuoneen probleemassa.

Ongelmakohdat ovat nämä: Tuon allaskaapin päällinen. Ristipistotaulun haluaisin pois, samoin nuo pienet matkamuistonuket. Mitä tilalle? Jotain seinälle vai tuohon kaapin päälle? Huonekorkeus on liki 3 metriä, joten sitä on reilusti tuon kaapin päällä. Kaapin päällinen on n. 5cm leveä joten siinä mahtuisi jotain pitämään. Edellisessä bloggauksessa on lisää kuvia kylpyhuoneesta. Toinen ongelma on tämä pömpeli joka peittää kaivon painesäiliön. Siihen haluaisin paksun petsatun tason, mutta mitä tason päälle? Tuo pönttö käpyineen on tylsä.

Yhtenä ideana olen miettinyt näitä saunan vintiltä löytyneitä vanhoja shampoo yms. pulloja. Jospa pesisi ne ja laittaisi kylpyhuoneeseen esille. Osa sinne kaapin päälle ja osa kauniille metallitarjottimelle siihen pömpelin päälle. Pulloja löytyy lisää tarvittaessa. Mitä mieltä olette? Olisiko kellään hyvää ideaa?4 kommenttia:

 1. Mä laitoin meidän minikylppäriin nestemäisen saippuan tuollaisiin vanhoihin lasipulloihin.Ostin siis kolmen litran pöntön saippuaa ja jaoin sen vanhoihin limsapulloihin,joissa on ne posliinikorkit kiinni.Nyt pullot koristaa kylppärin ikkunalautaa ja niistä täytetään tarvittaessa pumppupulloa.
  Mä keräilin yhteen aikaan noita vanhoja pulloja,mutta sitten ne siirtyi varastoon kyllästymisen vuoksi. Ehkä taas kaikki pääsee esille...

  VastaaPoista
 2. hei! löysin vasta blogiisi :o) kylpyhuone näyttää todella kauniilta. sopisiko tyyliin kuivakukkakranssi tuon allaskaapin yläpuolelle? sellainen "pitkulainen, kaareva" vähän kuin venytetty hevosenkengän muoto. entäpä pömpelin päälle isossa ruukussa jokin iso viherkasvi? itse en ymmärrä sisustuksesta oikeastaan mitään, mutta tällaisia tuli heti mieleen, kun näin nämä kuvat :o)

  VastaaPoista
 3. Kaunis tuo vanha allaskaappi :) Itse laittaisin sen pömpelin päälle ehkä jonkinlaisen korin jossa vois olla vaikka nättejä pyyhkeitä :) siis tyyliin vierasvarapyyhkeet tai jotain sinnepäin. Käviskös ne vanhat shampoopullot allaskaapin päälle?

  VastaaPoista
 4. Rouva Huvikumpu: Kolmen litran saippuaa meilläkin käytetään, ei vaan taida olla yhtään vanhaa limupulloa. Nuo vanhat shampoo pullot on turhan pieniä, vetoisuus ehkä desin. Mä en varsinaisesti ole edes keräillyt pulloja, niitä vaan putkahtelee nurkista esiin :)

  Poikien äiti: Kranssi voisikin olla kiva, eipä edes tullut mieleen, juuri sellainen pitkulainen kaareva.

  Heidi: Pyyhekori loistava idea. Nyt vain etsimään sopivaa ruskeaa koria. Kuvassa ei näykään, mutta wc-paperit ovat lattialla olevassa korissa. Pyyhekori siten sopis hyvin tyyliin.

  Jäädään miettimään, laitan kuvia kun tulee valmista :) Kiitos ideoista!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)