torstai 5. maaliskuuta 2009

Tuolit kierrätyskeskuksesta


Kävin pitkästä aikaa Lahden kierrätyskeskus Patinassa. Tapahtui rakkautta ensi silmäyksellä, asiaan taisi toki vaikuttaa sopivan ulkonäön lisäksi kotiäidin kukkarolle sopiva hinta. Tuoleja oli 4kpl, hinta könttänä 5e. Piti oikein myyjältä varmistaa pitääkö paikkansa, kyllä, vastasi myyjä, neljä tuolia hintaan 5e.

Kaupat tehtiin ja sain tuolit mahtumaan pieneen autooni, onneksi ei ollut yhtään turvaistuinta paikoillaan. Kolme tuoleista pääsi heti käyttöön odottamaan maalinpoistoa ja uutta maalia, yksi josta oli liimaukset irti pääsee käsittelyyn heti.

Miestä odotti reissusta tullessa uudet tuolit tuvassa, poissa oli pitkä ja hankala penkki. Tosin on eteisessä odottamassa, että joku sen viitsii kantaa säilöön navetan ylisille.

Toisen romu on toisen aarre!
3 kommenttia:

 1. Moikka
  Sattumalta löysin tämän sun blogin ja täytyykin heti laittaa suosikkeihin koska vaikuttaa kiinnostavalta :)
  Noista tuoleista olen vähän kade, koska itsekin olen pitkään etsinyt meille vanhoja tuoleja omien vanhojen tuolien lisäksi. Ei vaan tunnu mistään löytyvän, ei ainakaan meidän kaupungin kierrätyksestä. Sieltä löytyy vaan kamalaa kasaritavaraa :(

  VastaaPoista
 2. Hei Heidi!
  Kiva kun löysit blogini :) Kävin katsomassa sinunkin ja taidankin alkaa sen lukijaksi. Eipä tuolta Lahdenkaan paikasta aina mitään löydä, yleensä näitä tuoleja on yksittäin. Neljä oli täydellinen määrä meille.
  Suosittelen kyllä Patinaan poikkeamista jos Lahteen on joskus asiaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)