perjantai 15. maaliskuuta 2013

Perjantaina

Remonttireiska rakenteli tänään tupaan seinämän tiskikoneen viereen. Helmiponttipaneli samaa kuin muuallakin tuvassa. Sävykin ihan sama, mutta tuossa kohtaa ikkunasta tulviva valo tekee tepposet ja sävy näyttää melkein valkoiselta. Oikea sävy on Uulan pellava. Kohta alalistaan vähän maalia, ja seinämä on valmis. 

 Minä tein töitä, mutta ennen puolenpäivän punnitusta oli pakko napata kuvat viikon vanhoista pennuista. Oranssit veljekset + siskot nukkuivat taas suloisessa kasassa kuka kenenkin alla ja päällä.
 Painoa näille ronteille on tullut viikossa lisää 97-125g syntymäpainojen ollessa 97-119g. Kilpparityttö on pienin, eikä viikon nousuksi vaadittu 100g tullut ihan täyteen. En ole kuitenkaan huolissani, sillä pentu kasvaa tasaisesti ja painoa tulee joka päivä lisää. 97g on ihan riittävä määrä.
Nyt ensin syömään päivällistä ja sitten maalaushommiin. Mukavaa perjantaita, ottakaa yhtä rennosti kuin pennut.

8 kommenttia:

 1. Teillä näyttää niin kivalle:-) Ja voi noita kisuja<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Pallerot on suloisia, nyt alkaa olla silmätkin auki, ihanaa!

   Poista
 2. Noi on niiin ihania! Voi että, voisin tulla ja napata ne kaikki kainalooni.

  Meillä oli ennen pupu ja se punnittiin aina laittamalla taikinakulhoon. Tuli vain mieleen, kun näin silmissäni sut punnitsemassa katrasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taikinakuho on hyvä! Siihen siirrytään kun pennut liikkuu, nyt mulla on sellanen muovinen rasia apuna.

   Poista
 3. Soi suloisia pentuja! Ovat reilusti tuplanneet painonsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hyvin tuntuvat kasvavan, Iines ei tällä kertaa nirsoa ruuan kanssa kuten viimaksi. Vaikka kyllä edelleen vaatii, että pitää olla raakaa lihaa tarjolla.

   Poista
 4. Niin ihana tuo teidän tupa <3! Ja nuo kisulit, voi ei! Itse suloisuuksia!

  Miten muuten tuo Uulan maalattavuus? Jotkut sanoo, että sillä olisi työlästä maalata, toiset taas ei ymmärrä yhtään miksi muka olisi (siis maalattuaan jo sillä). Millaiset kokemukset sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään maalata pellavaöljymaaleilla. Muista ei ole kokemusta kuin Uulasta kun sitä saa Terrasta noutamalla. Latekseihin yms. tottuneelle se öljymaalilla maalaamisen tekniikka voi olla outo. Minä kun olen siihen tottunut, niin onpa vaikea maalata nyt jollain rautakaupan perusmaalilla jota ei saa hiertää. Omalla kokemuksella en muuta valitsisi kuin öljymaalia :)

   Poista

Kiitos kommenteista :)