tiistai 12. tammikuuta 2010

Valoa!

Vaikka päivä onkin jo pidentynyt, kaipaan lisää valoa. Kun ei ole sitä luontoäidin suomaa, pitää turvautua keinotekoiseen. Tämä häsmäkkä löytyi Prisman hyllystä. Parilla eurolla, mikä tietysti miellytti lisääntyneen valon lisäksi.
Ei nyt kuulkaas vielä mitään valoja pois korjata!

10 kommenttia:

 1. Meillä kaikki muut joulukoristeet on korjattu pois, mutta valot jätetty, sillä valoa ei mun mielestä ole koskaan liikaa (paitsi ehkä kesällä, silloin kun pitäisi nukkua...) :)

  VastaaPoista
 2. Ei tietenkään korjata. Eihän tässä pimeydessä muuten nokkaansa pitemmälle näkisi.

  VastaaPoista
 3. joo tunnelmavaloja pitää olla!löytämäsi valot näyttää ihanille!:) ja tapetti takana!

  VastaaPoista
 4. Tervieset lumisateisesta Englannista! Eksyin blogiisi joku aika sitten, ja tulee aika usein lueskeltua, kun kaipaan suomenkieltä, ja muutenkin tykkään lukea juttujasi. Minulla on jouluvalot takassa sisällä mytyssä, kun en sitä lämmityksen vuoksi tarvitse, ja niistä lähtee niin pehmeä valo. Tavallisia tuikkukynttilöitä taidan poltella vielä juhannuksenakin.. Hyvää talvenjatkoa, nauttikaa lumestanne, tänne on viikonlopuksi luvassa sadetta ja näinollen talvimaisemat toistaiseksi ainakin sulavat pois.
  t.Iiris

  VastaaPoista
 5. Juu-u, ei voi vielä luopua valoista, mutta kuusi pitäisi heittää ulos tänään.

  VastaaPoista
 6. Kiitos blogivierailusta! :)
  Hmph, meinaatko että tuo kuusi pitäisi siis kantaa jo ulos...? ;) Meneeköhän tämä nyt näin Nuutinpäivänä perinteiden piikkiin (vaikka ehkä kyse on laiskuudesta yhdistettynä jouluhulluuteen), kun aion nyt vasta riisua joulun? Jouluvalothan nyt EHDOTTOMASTI saa vielä jäädä! Kurjaa viedä kaikki hauska ja kaunis pois, kun tilalle ei ole tuoda mitään... Siispä meillä joulu jatkuu vielä ainakin valojen osalta!

  VastaaPoista
 7. Valot tekevät terää edelleenkin! :)

  Kiva, kun vierailit blogissani. Valoisia päiviä!

  VastaaPoista
 8. Ihana <3 Minäkin jätin muutamat valot... ;)

  VastaaPoista
 9. Suloinen! Miksei sitä voisi pitää vaikka niin kauan kuin se ilahduttaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)