keskiviikko 6. tammikuuta 2010

No edes jotakin.

Alennusmyynnit ovat jääneet kohdallani lähes tyystin väliin. Maanantaina kävin kaupoilla kahden lapsen kanssa sen verran, että saimme auton sulamaan ja turhien merkkivalojen palamisen loppumaan. Ehdimme katsastaa Lindexin ja Henkkamaukan valikoimat. Jotain myös löytyi.

Ensin kuitenkin neule jonka ostin jo ennen joulua cittarin alennusmyynnistä. Ihastuin heti ja olin varma, että saan myytyä tämän kummallekin pienemmälle pojalle. Läpi meni, ihan vaan tuon taskun avulla. Tästä puuvillaneuleesta tuli heti yksi lempivaatteista.

Henkkamaukalla ei ollut yhtään mitään. Vihreät sammarit olisin voinut ostaa, mutta meille käyvät koot olivat loppu. Lindexiltä ostin kuopukselle ja eskarilaiselle windstopper-fleecetakit. Kuopus sai lisäksi kevääksi tai syksyksi mustat ulkoiluhousut yhtä kokoa nykyistä suurempana. Nämä ulkoiluhousut todella on hintansa väärtit. Sekä takit että housut olivat -50%. Viikonloppuna tai viimeistään alkuviikosta yritän päästä kaupunkiin ilman lapsia. Jos siellä nyt mitään on enää jäljellä. Sen kummempia tarpeita ei ole kuin uusia sukkia, mutta jos jotain miellyttävää löytyy kesäksi tai ensi syksyksi niin varmasti ostan.
Kuopuksen jalat ovat olleet "ongelma" nyt talvella. Yleensä maata myöten kasvaminen tapahtuu kesäisin, mutta kuopukselle on nyt tullut joku jalan kasvupyrähdys. Viime talven alesta ostetut Kuomat ovat pienet ja laitoin ne jo serkkupojalle eteenpäin. Marraskuussa ostettiin yhtä kokoa suuremmat muka ihan hyvät. No, nyt nekin kokoa 25 olevat Kuomat alkaa olla pienet. Pelkän villasukan kanssa ihan hyvä, mutta kahden sukan kanssa turhan ahtaat. Goret on kokoa 25 ja alkavat nekin olla pienet vaikka täksi talveksi ne ostin. Onneksi ostin käytettyinä kakkoskengiksi, sillä olisi harmittanut maksaa normihinta heti pienistä kengistä. Pakko metsästää vielä yhdet suuremmat jostain. Meillä lasten jalat tarkenee paremmin Kuomissa kuin Gorekengissä, siksi niitä suosin kun vielä suostuvat pitämään.

4 kommenttia:

 1. Meillä on kaikilla lapsilla edelleen kuomat, vanhinkin haluisi vaikka on jo 10v. Ne on lämpimät ja kestävät kengät.
  Hyvää loppiaisiltaa!

  VastaaPoista
 2. Laitoin sulle meiliä sohvista...

  Mun on pakko kans käydä kattoon Lindexiltä nuo Windstopperitakit...meil on likoille punaset, mut epäilen et Peetulle oma jo pieni ja Eewulla oli kokopukuna, joten takki hänellekin olis hyvä....kiitti vinkistä...

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kivan blogin löysin.... mitä lie kautta, olisiko Hannikselta? Upea sänky, jolla aivan ihana päiväpeitto! Ja mahtavan karsinan porsaille olette tehneet ;) Taidanpa tulla toistekkin!

  VastaaPoista
 4. Hilduska: Kiitos :) Tervetuloa toistekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)