perjantai 29. tammikuuta 2010

Sukka poikineen!

Miltä näyttää 250 erilaista villasukkaparia? Jos haluat tietää, käy katsomassa Nastolan Taarastissa. Aikaa on vielä tänään hetki ja sunnuntaina. Minä ja kuopus kävimme katsastamassa miltä ne sukat näyttävät. Ja tosiaan, ei siellä ollut kahta samanlaista paria. Kuopusta ei ihan sukat kiinnostaneet, mutta onneksi paikalla oli muutakin......itse sukansyöjä! Tämä hirviö kuulemma tykkää syödä pesuun viedyistä sukista sen toisen. Toisen jättää syömättä. Käy muuten joskus meilläkin päivällisellä. Ihan pakko oli kokeilla miltä se sukansyöjä tuntuu.

Minua tietysti kiinnosti ne kukat, pitkät ja pätkät. Aivan upeita luomuksiakin joukossa. Oli evakkojunassa tehdyt sukat, kasvivärjätyistä langoista ja vaikka mitä.

Tiloissa olevan taidenäyttelyn varis oli kuopuksen toinen suosikki. Kurja äiti kun ei ostanut sitä pojalleen.
Nyt vaan toivotaan, että arpaonni suosii meitä ja saamme palkinnoksi villasukat oman toiveen mukaan!
Mukavaa viikonloppua kaikille!
(Kuten osa varmaan onkin huomannut, on sivupalkkien blogeissa tapahtunut muutosta. Olen poistanut siitä hitaammin päivittyvät blogit ja tilalle on tullut paljon uusia. Olen kuitenkin vieläkin niiden hitaampienkin lukija ja ne löytyvät edelleen profiilistani. Pahoittelen jos tämä on aiheittanut harmitusta.)
6 kommenttia:

 1. Onpa hyvä, että vielä on jaksanut kohtuu usein jotain julkaista :-)

  Toivotaan arpaonnea, vaikka olethan itsekin mestari sukkia loihtimaan!

  VastaaPoista
 2. Vekarus: Ajattelin, että vaihdos tekee hyvää, pääsee esille tiuhempaan päivittyvät blogit ja sitten sellaiset muutaman kuukauden välein päivittyvät saa mennä nyt taka-alalle. Kaikki kun ei mahdu tuohon joita luen :)

  VastaaPoista
 3. Voi elämä, ai tuon näköinen hurjitus se siis syö meidänkin sukat;-)?
  Mitähän noille sukille muuten tapahtuu tuon näyttelyn jälkeen?!
  Nim. mua ei haittais eripari sukatkaan näillä pakkasilla=D.

  VastaaPoista
 4. Aamunkukka: Sukat taitaa mennä takaisin tekijöilleen ja omistajilleen. Nämä oli eräänlaisen ompeluseuran jäsenten tekemiä tai omistamia :)

  VastaaPoista
 5. Hui mikä hurja sukansyöjä! :D

  VastaaPoista
 6. Ai tuoko se on joka sukat syö ?! :D Meilläkin vierailee varsin usein... Paljon kauniita ja lämpöisiä villasukkia tuolla, arpaonnea teille toivotan!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)