keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Toisen romu on toisen aarre.

Tässä tätä navetan sisäänsä imemää roinaa nyt sitten on. Näitä voi ostaa suoraan ilmoittelemalla asiasta sivupalkista löytyvään sähköpostiini, tai sitten muutaman päivän päästä huutonetistä. Kuvat on vähän miten sattuu, meinas jäätyä näpit kun näitä kuvasin.

Tuvan suunnitelmien hahmottuessa, joudumme toteamaan että tälle Lahden puukalusteen vanhalle rulokaapille ei ole tilaa isännän huoneessa. Ei löydy riittäävää ehjää seinää. Lahden puukalusteha on nykyinen Isku. Toimi muinoin tuolla nimellä. Kaappi on joutunut murron kohteeksi joten siitä puuttuu lukot. Rulot kanittaa kylmäsäilytyksen takia. Leveys n. 106cm, syvyys n. 50cm ja korkeus n. 140cm. Pelasta ja tarjoa uusi koti. Hinta 150e.
Pinnasohva. Tämä tuli talokauppojen mukana. Etulevyistä on osa potkittu? sisään. Korjautuu kun vaihtaa vaikka vanerista uuden levyn. Sohva ei ole mielestäni täyttä puuta, ainakin kansi taitaa olla lastulevyä. Tukeva ja painava tämä on. Hinta 20e. Koko n. 190x64cm. Istumakorkeus n. 43cm. Sohva ei ole homeessa vaan kuvassa kamalan pölyn peitossa. *myyty*

2kpl sahtikuurnia. Tee sahtia tai laita kukille. Itse en raaski. Hinta 50e kappale. Tuo kovera osahan on tehty yhdestä puusta. Lyhyemmässä upea tumma patina. Sen koko n. 39x140cm. Alemman koko n. 28x145cm.
Pirttikalusto joka tuli meille syksyllä puusohvan kylkiäisinä. Harmittaa ettei meillä ole käyttöä. Kalustoon kuuluu pöytä, kaksi pitkää penkkiä ja kaksi päätypenkkiä. Vaatii uuden maalin, nykyiset maalit eivät ole alkuperäiset. Hinta 100e. Tämä on oikeasti vanha. Tekijänä meille myyneen vanhan rouvan vaari. Pöytälevyn koko 77x162cm. Pitkän penkin pituus 153cm ja päätypenkin 52cm. Istumakorkeus n. 44cm. Pöydän korkeus n. 70cm.Sellaisia aarteita tällä kertaa.
Voi noutaa täältä Päijät-Hämeestä :)
4 kommenttia:

 1. ostaisin kaikki, jos asuttais lähempänä! Nosta edes hintoja, ettei niin harmita! =)

  VastaaPoista
 2. Tuo pirttikalusto kyllä kiehtois, mutta kun ei tähän hätään oo tuota rahaa... :(

  VastaaPoista
 3. Voi, tuosta pirttikalustosta tuli ihan oma mummolani mieleen, samannäköiset leikkaukset oli pöydän jaloissa, väri oli vaan sininen - mummoni kun aina välillä maalasi, ettei näyttänyt köyhältä. Tuohon aikaan kun puupintaa pidettiin köyhyyden merkkinä, ettei ollut varaa ostaa maalia.

  VastaaPoista
 4. Tuo pirttikalusto olisi ihana mutta harmi kun on niin kaukana...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)