torstai 7. maaliskuuta 2019

Ananas-Aatu ja arvontamuistutus

Pieni muistutus blogin 10v arvonnasta joka päättyy perjantaina 8.3. klo 18:00. Kaikki siihen mennessä jätetyt kommentit osallistuvat vaikka eivät näkyisikään heti julkaistuna.

Meidän Aatu-kissa, dementikko ja vanhus aiheutti taas ihmetystä. Lapset syövät joskus kiireisinä arki-iltoina kaupan valmispitsoja niin, että niitä vähän tuunaillaan kotona. Lisätään kaikenlaista ja poistetaan ananakset.
 Aatusta on tullut kova ruuan kerjuri, kun jääkaappi aukeaa, on Aatu paikalla välittömästi. Kerran oli taas valmispitsan ilta ja Aatu siinä viressä kovasti kerjäsi herkkupalaa. Niinpä kokeeksi heitin sille pitsan päältä poistetun ananaksen ja kappas, Aatu söi sen ja syöksyi saman tien naukumaan lisää.
Siitä lähtien Aatu on saanut kaikki ananakset pitsojen päältä ja lempinimen Ananas-Aatu. Enpä ole ennen tavannut kissaa joka söisi ananasta, tai ylipäätään mitään hedelmää. Aatun kohdalla saattaa vaikuttaa muistin heikentyminen, ei se ennen osannut edes kerjätä, saatikka, että olisi syönyt mitään muuta kuin raksuja.

8 kommenttia:

 1. Eipä luulisi ananaksen kissan herkkua olevan! Meillä edellinen koira söi hedelmiä, nykyinen nyrpistää vain kuonoansa niille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatu tekee kaikkea höpsöä nykyään, meidän pieni höpsökkä <3

   Poista
 2. Aatu on perehtynyt ilmastonmuutokseen ja ryhtynyt vegaaniksi (vaikka ananas tuskin on niitä ilmastoystävällisimpiä hedelmiä). Meidän Juuso alkoi viimeisinä aikoinaan syömään juustonaksuja ja popcorneja.
  Aatu on kyllä niin söpö kissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta maistuisi myös kinkut jääkaapista mutta onhan se hyvä että jotain kasvisperäistä on lisätty eikä mene ananakset kompostiin. Juustonaksut ja popcornit eivät nekään lienee ihan tavallisia kissalle maistuvia juttuja.

   Poista
 3. Vanhuus ei tuu yksin kissillekkää, kylykijääsenä tuloo kaikkia kummallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule, muuttunut makuaisti on saanut monta kertaa meidät ihmettelemään.

   Poista
 4. Voi että on ihana kisu! Varmaan ananas maistuukin, eipä kissankaan suu tuohesta ole! Meillä Sulo tykkää vispipuurosta!

  Ihanaa Naistenpäivää!

  VastaaPoista
 5. Aatu on suloinen, niin pieni ja kevyt nykyään vaikka syökin hyvin. Vispipuuro, aika hassu sekin kissan syömänä.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)