keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Hei sinä turisti

tai aktiviteettia kaipaava kaupunkilainen. Mitä jos lähtisit maaseudulle kotilojahtiin. Kotilojahdissa saat reipasta liikuntaa, nautit raikkaasta ulkoilmasta ja kuuntelet lintujen lauluja maaseudun rauhassa. Jahdissa voit toimia omaan tahtiin ilman kiirettä tai tavoitetta, kunhan saat kotiloita kerätyksi.
Kotiloitajahdissa keräät kotiloita purkkiin tai tölkkiin jossa on kevyt pesuaineliuos tai etikkaa. Eläimiä ei vahingoiteta, ne kuolevat heti.
 Talo tarjoaa keruuvälineet, mukaan et tarvitse muuta kuin kumisaappaat ja iloisen avoimen mielen.
Jahdissa on mahdollisuus yöpymiseen tunnelmallisessa aitassa. Suosittelemmekin kaikille kotilojahdin varaajille edullisen majoituspaketin hankintaa. Aitassa on ikkuna maalaismaisemalla. Wc-tilat ovat yhteiskäytössä, aamupalaan on mahdollisuus. Ennakkovaraajan etuna lakanat talon puolesta.

Ole nopea ja varaa paikkasi heti. Parhaimmat sadesäät kotilojahtiin varataan heti. Palvelukielet suomi ja englanti. Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja elleivät syö kotiloita. Oma ankka mukana niin saat yöpymispaketin puoleen hintaan.

Tervetuloa!

26 kommenttia:

 1. :-D Ihan oikeesti, tuollainen olisi aika ihana viikon kesäleiri jollekulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on taas keräilty. Pieni apu ei olis pahitteeksi ja kyllä tänne majoittua saisi :D

   Poista
 2. Toivottavasti on tunkua. Eikös sinne vuohipaimenhommiinkin jonoteta!

  VastaaPoista
 3. Voi myös laajentaa ilmoitusta marjanpoimisita kaipaaville alkukesän teeeniksi. Hyvä majoituspaikka teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mutta tuo on loistava idea! Harjoittelua kotiloilla. Toimisikohan marjanpoimuri myös niiden kanssa?

   Poista
 4. :D Erittäin houkuttelevaa. Kauden paras kerääjä tietysti palkitaan. Kun aitan ovi narahtaa, kotilo piiloon vilahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauden paras kerääjä saa tietysti palkinnon. Keraamisen kotilon tai muun vastaavan :D

   Poista
 5. Ai sulla on etanoita. Meilläkin on ollut monta vuotta. Viime vuonna keräsin 0.5 litraa eli aika vähän verrattuna aikasempiin vuosiin. Tänä keväänä niitä on näkynyt vain muutama. Tuleekohan ne vielä piiloistansa esille sateiden myötä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna oli vähemmän kuin toissa vuonna mutta nyt näyttää olevan taas enemmän ja levinneenä laajemmalle. Mutta se oli odotettavissa. Sade sai meillä esiin massoittain.

   Poista
 6. Laitapa ilmoitus netin Duunitorille! Voisi vaikka tärpätäkin. Sen verran houkutteleva on ainakin majoituspaikka, että aktiivista maaseutulomaa kaipaava tykkäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus olen ajatellut tosissani että aittaa voisi tarjota majoitukseen. Pitäisi selvittää mitä lupia vaatii täällä sääntösuomessa.

   Poista
 7. Eipä tässä taida kerkiä meillä on rivarin pihalla myöskin kotiloita. Mökillä ei. Mutta majoitus alusta on houkutteleva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se, kaupunkilaisilla on jo omilla pihoilla kotiloita mutta jos turistit innostuisivat :D

   Poista
 8. Täältä en ole löytänyt vielä eläviä yksilöitä. Kotilonkuoria löytyy kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei löydykään! Aika viheliäinen otus on.

   Poista
 9. Ihana! <3
  Mä voisin liittyä sun kanssa kotilojahtauslomamatka-ketjuyrittäjäksi. ;)
  Maksaahan heppahullutkin lannanluomisesta, miksei me osata hyödyntää tätä? Ja samalla vois hortoilijat hortoilla salaattiaineksia vuohenputkista ja voikukista. Niitäkin meidän tantereella riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perustetaan oma ketju, kotilosafareita ympäri Suomen! Meilläkin riittää syötävää, se ois niin ku ruoka talon puolesta :D

   Poista
 10. .. ja jos Katjan kotilot tulevat kerättyä, meillä on myös elämyksiä tarjolla. Nyt tosin näyttää siltä, että koleus on liikaa jopa lehtokotiloille. Ne ovat tainneet kaivautua takaisin talvikuoppiinsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetken olivat poissa mutta tänään sade sai ne taas liikkeelle. Oli kerättävä itse sillä yhtään turistia ei ole paikalle eksynyt :)

   Poista
 11. Yrittäjäpalkinnon ansaitsisit, niin hauska ja hyödyllinen kesätyökohde! Joka ikisen kotilon poimin, minkä näen, ja purkkiin pistän. yhtäkään em päästä lähteämään eteenpäin kasvejani syömään! Mutta emmehän me joka paikkaan ehdi... pidetään peukkuja, että saadaan pidettyä kotilot kurissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä joka paikkaan ehdi. Tänään totesin että ovat navetan takana runsain mitoin. Se taas tietää että ensi vuonna ovat kasvimaalla saakka. Mutta ei voi mitään, kotiloiden kanssa on opittava elämään.

   Poista
 12. Erittäin hyvä ja houkutteleva ilmoitus 😊 Vieläkö on paikkoja jäljellä?

  Yritin samaa facebookin kautta muutama vuosi sitten: kotilotalkoot, ruoat, juomat, kahvit ja kakut päälle. Hanskat ja purkit. Tupperwarekutsuillekin lähdetään innokkaammin. Sain talkoilla kaksin Tyynen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä on paikkoja jäljellä, tervetuloa! Ihmettelen ettei suosio ollut suurempi tuollaisella talkoopalkalla, saanko minä tulla? Meillä pojat ei kerää edes rahasta.

   Poista

Kiitos kommenteista :)