tiistai 1. maaliskuuta 2016

Suomi-neidon alennusmyynti

Tällä kertaa on pakko avautua ja kertoa oma mielipide isänmaassamme tapahtuvista asioista. Kaikessa hiljaisuudessa on valmisteltu kansallisomaisuutemme vesien ja metsien yhtiöittämistä. Ja kantaverkon ja Kemiran esimerkin mukaan me kaikki tiedämme mitä tuolalisen omaisuuden yhtiöittäminen voi tulevaisuudessa tarkoittaa. Se tarkoittaa juuri sitä, joillain yksityisellä yhtiöllä voi olla kaikki valta näihin isiemme perintöihin, koko kansan yhteiseen omaisuuteen.
 Jos haluat toimia, allekirjoita tämä vetoomus:


 Pidetään Suomen vedet, maat ja metsät edelleen suomalaisilla, jokamiehenoikeuksilla kaikkien ulottuvilla. Nautitaan puhtaasta vedestä, hiljaisista vanhoista metsistä ja luonnon rauhasta.
Kaikella omaisuudella ei ole hintaa.

11 kommenttia:

 1. Kiitos että otit tämän esille blogissasi, kiitettävästi ihmiset ovat jo heränneetkin asiaan, vaikka hallitus yritti hiljaisuudessa pitää kiirettä asian suhteen. Toivon todella, että tämä hanke saadaan estettyä. Haluan juoda puhdasta vettä ilman ryöstöhintoja ja mennä poimimaan marjoja tai vaeltamaan ilman kalliita maksuja jatkossakin.

  Ilmeisesti ahneudella ei ole mitään rajaa, kaikki on myytävissä. Onko tämä enää itsenäinen Suomi, jos sen vedet, metsät ja nevat omistaa ulkomaalainen yhtiö. Siinä vaiheessa on myöhäistä katua, kun alkaa pohjavesien poispumppaus, turpeen nosto ja metsien kaato. Rahat menisivät ulkomaille ja suomalaiset ainoastaan häviäisivät, kaikessa suhteessa. Pieni ilo Suomelle myyntihetkellä, mutta siihen se sitten jääkin.

  No luhistuuhan osa Amerikkaakin jättimäisiin maanvajoamiin, joiden syyksi on arveltu juurikin pohjavesien poispumppausta mm. juomateollisuuden tarpeisiin, osalla väestöstä ei ole enää varaa peseytyä veden hinnan takia, sadevettäkään ei kuulemma enää saa kerätä omiin tarkoituksiin, koska ko. yhtiöt alueella omistavat sen. On siis ymmärrettävää, että nämä yhtiöt ovat kiinnostuneita Suomen puhtaasta vedestä omiin käyttötarkoituksiinsa.

  VastaaPoista
 2. Todella tärkeä asia. Kiitos, että sinäkin nostit tämän asian esiin. Kävin eilen allekirjoittamassa vetoomuksen ja linkitin sen myös fb-sivuilleni.

  VastaaPoista
 3. Kaikki oleellinen tulikin sanottua noissa edeltävissä kommenteissa. Vetoomus on allekirjoitettu ja toivottavasti kaikki kynnelle kykenevät sen myös tekevät, jolleivat ole jo tehneet. Kiitos tästä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katja,kun otit tämän asian esille. Olen allekirjoittanut tuon vetoomuksen. Tärkeä ja huolestuttava asia.

  VastaaPoista
 5. Olet oikealla asialla Katja. Allekirjoitettu on.

  Ihanaa kevättä, t. Mummo kaupungista

  VastaaPoista
 6. Tämä asia on jo tovin vetänyt silmät kieroon täällä. Metsät ja vedet myytäisiin ja pian siten Nestleltä saisimme ostaa omat kaivovedetkin takaisin. Nestle on tällä saralla kunnostautunut jo useassa maassa. Toivottavasti tämä älyttömyys ei onnistu meillä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katja. Suomessa on tällä hetkellä moniakin muutoksia käynnissä, jotka pistävät todella hiljaiseksi ja surulliseksi. Tämä on ehdottomasti yksi niistä.

  tv Leena

  VastaaPoista
 8. Käykää hyvät ihmiset allekirjoittamassa tuo addressi, minäkin jo allekirjoitin. Suomea ei saa tuhota enää enempää. Niin paljon on jo menetetty.Tämän myötä menettäisimme taas yhden osan kansallisomaisuudestamme vieraitten ahneitten sijoittajien kynsiin. Suomalaisten pitää puolustaa omia arvojaan ja omaa kansallisomaisuuttaan jotta jotain olisi jäljellä vielä tulevillekin polville. Kyllä niin vihaksi pistää tämä nykyinen touhu.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)