tiistai 22. maaliskuuta 2016

Pussi kännykälle

Reilu pari vuotta sitten ostin uuden puhelimen ja samalla puhelimelle suojan. Edellisellä puhelimelle ei ollut koskaan mitään suojaa, hyvinpä pelitti vanha nokialaiseni siitä huolimatta liki 10 vuotta. En päässyt koskaan sinuiksi uuden puhelimen kovan suojakuoren kanssa ja tyydyin käyttämään suojana netistä tilattua pussia. Ihan hyvin sekin on toiminut, puhelin on ehjä ja täysin naarmuton. Suoja on kuitenkin käytössä kuluvaa tavaraa ja oli aika hankkia uusi. Helpointa oli suojan tekeminen itse. Mallia otin vanhasta.
 Puhelin ja uusi pussukkansa. Lintukangas Kouvolan Konetikistä, nauha on tullut jonkin Creamin vaatteen mukana, sydän myös Konetikin kankaita, vuori huonekaluhuopaa tehtaanmyymälästä. Kaksipuoleinen liimaharso omista nurkista, samoin ompelulanka. Muuta ei tarvittu saksien ja mittanauhan lisäksi.
 Mietin teenkö pussin tilkkutyönä vain yhdestä kankaasta. Päädyin jälkimmäiseen jotta pussista ei tule liian paksu.
 Pussukan vuorina käytin Iskun tehtaanmyymälästä ostettua huonekaluhuopaa. Ei pölise eikä rispaannu. Ja samalla tekee pussista tukevamman sillä on askarteluliikkeiden huopaa reilusti paksumpaa.
 Reunat huolittelin siksakilla. Sattui löytymään juuri sopiva vaalean turkoosi ompelulanka tikkaukseen.
Pussi toimii niin että puhelin vedetään siitä ulos sydänpäisen nauhan avulla. Ja kun puhelin pitää pussittaa, se vain sujautetaan sisään. Näppärää ja minun nakeissa toimii paljon paremmin kuin kovat kuoret. Seuraavaan pussiin olen miettinyt jo pientä tuotekehittelyä, tämä jäi yläpäästä hitusen liian matalaksi. Vaihtelun vuoksi näitä voisi tehdä muutaman erilaisista kankaista.

3 kommenttia:

Kiitos kommenteista :)