perjantai 6. marraskuuta 2015

Siskon tuolit

Siskoseni osti reilu vuosi sitten seitsemän linjakkaan kaunista puutuolia. Kaikki kunnostettavassa kunnossa. Mutta tiedättehän te, kun halvalla saa. Minä säälin siskoa urakkansa kanssa, ja nappasin kaksi tuolia mukaani viimeksi siskolla käydessä.
 Olisin minäkin pelastanut näin hyvän malliset tuolit. Vein tuolit entisöintikurssille jossa olin taas vaihteeksi ilman töitä edellisen työn kuivumista odotellessa.
Muutama hetki töitä kuumailmapuhaltimen kanssa ja nyt tuoli näyttää tältä. Vielä se pitää hioa ja sitten vain uutta maalia päälle. Liimaukset ovat kunnossa, vain vähän kiristystä tarvitaan istuinosan palikoiden ruuveille. Mutta onneksi otin mukaani vain kaksi tuolia. Uusia entisöintiprojekteja on tiedossa ja tällä kertaa hiukan haastavampia.

4 kommenttia:

 1. Sisko on varmasti todella kiitollinen! Niin monta rimaa ja reunaa, joista maali täytyy poistaa. Tosi kivan näköinen myös tuolleen, kun maali on poistettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisen monta rimaa ja reunaa ja niihin ei meinaa taipua mikään työkalu! Tuolit ovat olleet alunperin ruskeaksi petsatut ja lakatut, minä maalaan ne sillä vanhasta pinnasta ei saa enää siistejä ja sisko toivoi vaaleita tuoleja.

   Poista
 2. Huh, miten työkalut mahtuu noihin kapeisiin rakoihin!
  Sinulla noita huonekaluja piisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välit rapsutellaan monella erilaisella välineellä, taltalla, puukolla, siklillä tai kirurgin veitsellä. Kaikki keinot sallittuja :)
   Nämä on luojan kiitos siskon tuolit.

   Poista

Kiitos kommenteista :)