tiistai 24. marraskuuta 2015

Joulukortteja

Minä kuulun ehdottomasti niihin ihmisiin jotka lähettävät vuodesta toiseen joulukortin. Aion lähettää myös tänä vuonna vaikka olisivat perillä vasta vuoden kuluttua. Perjantai-iltana sain inspiraation tehdä kortit itse. Kaivelin kaapeista kaiken mahdollisen materiaalin esiin ja aloin tehdä sitä mitä materiaalit mahdollistivat.
 Tässä kortissa esimerkiksi on valmis kuusen huopakoriste. Ruskea paperi on kierrätetty.
 Samaa kierrätettyä ruskeaa paperia väriliidulla koristeltuna ja samainen huopasydän.
 Ikean pakettitarroista sai kauniit joulupallot.
Mitään uutta en näihin ostanut, joissain korteissa on enemmän ja vähemmän kierrätettyä materiaalia, joissain ei yhtään. Mutta varsin kelpoisia kortteja näistä tuli. Ihan ei taida olla tarpeeksi joten pahoitteluni läheiset, osa teistä saa kaupan valmiskortin.4 kommenttia:

 1. Kiitos ideoista. Taidan keksiä jotain kahvikupin alle tulevista paperisista kupinalusista. Yhdessä pussissa on Tiimarin hintalappu 6,50 ja merkintä 11/96. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä just kaipasin niitä kupinalustoja mutta arvaa oliko yhtään :D Minullakin taitaa löytyä askartelumateriaalia 90-luvulta, nythän ne on jo niin vanhoja että ovat melkeinpä retroa.

   Poista
 2. Itse tuunatut joulukortit ovat kyllä kaikkein parhaimpia. Jokainen noista sinun korteistasi on hieno ja varmasti vastaanottajat tykkäävät.

  VastaaPoista
 3. Itse tehdyt on kyllä ihan parhaimpia kortteja! Meillä lapset on tänä vuonna jo askarrelleet kortit, saas nähdä sitten ovatko perillä vasta joulun jälkeen jos tämä lakko nyt kovastikin sotkee...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)