keskiviikko 5. elokuuta 2015

Pentuja vai porsaita?

Nämä Alman ensimmäiset pennut ovat melkoisen hyvin syöneitä. Kaikille on tullut viikossa painoa lisää yli 100g, paino on siten tuplattu syntymästä. Mutta mikäpä se on nisällä olla kun syöjiä on vain kolme, maitoa riittää hyvin kaikille. Vaikka ei se silti estä nisätappeluja. Pienillä tassuilla huidotaan kaveria pois parhaimmalta paikalta ja jos se ei auta niin pukkastaan vähän päällä.

Sittenkun on päiväuniaika niin sen saman kaverin päällä tai alla on kaikkein mukavin paikka ottaa nokoset.
 Vatsat on syöty pullolleen ja on aika ottaa päivän kolmannet tai neljännet unet. Vai jo viidennet?
 Nämä pienet pentuporsaat on tässä vaiheessa kuin koppakuoriaisia. Jos asento kääntyy vahingossa selälleen niin siitä ei heti kiepsahdetakaan vatsa vilttiä kohden. Pentueen kilpparitytöllä on painavimman pennun titteli.
 Punainen poika on suloinen kuin mikä, oikea pieni kotitiikerin alku. Ikää on nyt 9 vuorokautta.
 Kilpparitytön väritys menee kasvoissakin hauskasti, toinen puoli punaisen kirjava ja toinen musta, keskeltä valkoinen.
 Mustavalkoinen kattiherra omaa hienot valkoiset hansikkaat ja sukat. Leuka ja kirsun alaosa on valkoinen jatkuen valkoisena koko vatsan yli. Herra on kuin mustan viitan yllensä pukenut. Tätä taidetaan alkaa sanoa Batmaniksi.
Nyt jätän pennut jatkamaan päiväunia ja palaan maalipöntön ja pensselin pariin. Aitan kaidepuut odottavat maalia toiselle puolelle.

27 kommenttia:

 1. Suloisia kuin mikä! Voi apua. Onneksi en voi nähdä noita livenä, muuten olisi pakko ottaa yksi omaksi. Niin ihania! Mustavalkoinen herra on oikea hurmuri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustavalkoinen on hurmuri mutta kaikkein kovin äidin perään, huutaa kovaan ääneen mamma kun on iltapunnituksen aika :)

   Poista
 2. Täällä on taas ollut kukkia ja herkkuja ja projekteja, joita en ole nähnyt, ennen kuin nyt. Kissanpennut ovat suloiset, hyvinhoidetut, ihanat pullerot. Minun lempparini taitaa taas olla tuo kilpparityttö, vaikka pojatkin ovat kyllä suloiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melkoisia pulleroita. Tuntuu että tässä kohtaa pennut on silkkaa vatsaa ja päätä. Kilpparityttö on tosi kaunis.

   Poista
 3. Oih, mä en kestä! :) On ne nuo kissanpennut vain maailman suloisimpia otuksia. Nenänsä kun saisi painaa tuohon pehmeään turkkiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä nuuhkuttelen niitä joka päivä, samalla tottuvat käsittelyyn. Vastustamattomia :)

   Poista
 4. Voi ei, niin ihania ♥ Kissanpennut ovat maailman hellyyttävämpiä!
  Onneksi näen heidät vain tässä ruudulla, en voi vastustaa kissanpentuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään voi, tulee taas iso ikävä kun matkaavat lokakuussa uusiin koteihin.

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Näille on pömppikset ihan sallittua :D

   Poista
 6. Voi mä en kestä! Just tänään kyseltiin, että onko tullut uusia kuvia ja nythän niitä on :) Voi että, siis mustakin on poika. Mä niin haluaisin kaksi poikaa, mutta luulen, että asiasta ei edes keskustella. Tai siis aion ottaa kyllä sen puheeksi. Kun noita nimiehdotuksiakin alkaa olla jo kiistaksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on :) Eka pesä oli hankala kuvata, mutta nyt on vielä hankalampi kun Alma muutti perheen sohvan taakse. Mustavalkoinen vaikuttaa pojalta, olen kovasti koittanut tihrustella kumpaa merkkiä on :D

   Poista
 7. Onnea perheenlisäyksestä :) Suloisia ovat. Ja ennenpitkää myös varmaan varsin ehtiväisiä, kunhan alkavat liikuskella ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Muutaman viikon päästä alkaa vipinä ja vipellys. Ja jos vanhat merkit pitävät paikkaansa niin miehen varpaat on ekana vaarassa.

   Poista
 8. Minulta on omien juttujeni vuoksi ihan mennyt ohitse tämä iloinen perhetapahtuma. Onnea Almalla hienosta pesueesta:) Kyllä he ovatkin suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kerron onnittelut Almallekin :)

   Poista
 9. Voi hyvänen aika <3 Sydän taisi jättää välistä pari lyöntiä! Onko maailmassa mitään niin ihanaa kuin kissanpentu?

  VastaaPoista
 10. Täydellisiä pieni karvapalleroita. Ei ole suloisempaa näkyä kuin kissanpennut. Äitikissoja käy vähän sääliksi kyllä...Meillä poika painostaa kissan hankintaan. Ihana tuo Batman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äitikissalla on rankka rooli, yksin saa hoitaa kaiken. Alma lepää välillä pentulaatikon vieressä, pakko ottaa hiukan omaa aikaa :)

   Poista
 11. Voi ei, nämä sinun pentupostauksesi pitäisivät lailla kieltää! Tulee niin hinku päästä pitelemään niitä :)). Onpa muuten hienoja turkin värityksiä näillä söpöläisillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ne on vielä mukavia kädessä, mahtuvat yhteen kouraan pieneen kippuraan, sitten kun vauhtia alkaa piisata, ei viihdytä sylissä.

   Poista
 12. Voi, voih, oih <3 Joko kaikilla kisupienokaisilla on koti? Jos jotain oikein haaveilen, niin se on pieni oranssi kissa hyrräämään viereen. En ymmärrä missä muka kaikki kissanpennut ovat nykyään. Olen katsellut ja kysellyt jopa eläinsuojista, mutta ei vaan löydy, niisk!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin kilpparityttö on vapaana, eli kirjava pentu. Siitä on tulossa melkoinen sylikissa ja turkki on kuin silkkiä.

   Poista
 13. Ooh!!! Ihania! Tutunoloinen tuo tiikeri, ihan samanlainen leukakin kuin meidän omalla tiikerillä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)