tiistai 11. elokuuta 2015

Arki

Täydellinen arki ei ole vielä asettunut lähinurkille, mutta siitä huolimatta pientä kaikua asettumisesta on. Arjen, ja päivät vie tavalliset touhut. On mattopyykkiä, pentujen kanssa seurustelua, uimarantaa, taimia ja niin paljon muuta. Litroittain vadelmia, vielä enemmän viinimarjoja, rupisia omenia.
 Minun onni on olleet tämän viikon hyvät säät. Tänään maltoin virittää viltin keinuun, ottaa eväät ja kirjan mukaan ja pitää pitkän tauon.
 Alma tuli hetkeksi viltille seurakseni, pentulaatikossa on kuuma, mutta eipä pihalle tulo tainnut tuoda yhtään helpotusta oloon. Hetken kehrääjä oli seuranani ja sitten piti päästä hoitamaan emon työtä.
 Tänään kolme litraa keltaista vadelmaa, toissapäivänä neljä. Punaista yksi, toissapäivänä kaksi. Pakastin alkaa olla aika täynnä.
  
Herra C, kaksiviikkoinen osaa kehrätä! Ei tietenkään kun roikotin kädessäni mutta nisällä kuuluu pieni ja suloinen hurina. Sitä pysähdyn ihastelemaan aina kun poikkean helteestä sisälle.

Puutarhaan tuli viikonloppuna uusia kasveja, osa uusia tuttavuuksia, osa tavallisempia. Kuvia niistä tuonnempana.

8 kommenttia:

 1. Näissä helteissä ei oikein arki pääse esille. Minusta tuntuu, että kesä vasta alkoi. Minulla pakastin repeää liitoksistaan mustikkasato on nyt tallessa ja marjapensaissa vieläkin runsaasti poimittavaa. Suloinen herra C ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun tekisi niin mieli mennä vilä keräämään mustikoita, mutta ei ne mahdu mihinkään :D Ongelma se tämäkin. Herra C on melkoinen suloisuus, ja pömppämaha.

   Poista
 2. Mulla on vielä pakastimessa tilaa, mutta eilen poimitut mustikat on vielä laittamatta. C on niin ihana pöppömaha <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti pakastaa jo keskurpitsaakin kun sato taas valtaisa. Olisi taas aika ostaa toinen pakastin.

   Poista
 3. Meidän arki puskee jo täysillä päälle. Kiittelen näistä kesäkeleistä, ei tarvitse heti alkaa töissä sitä kurahousurumbaa.

  Tiiätkö, ikinä en ole syönyt keltaista vadelmaa. Mustikoita kyllä, ja paljon taas tän kesänä. Talvellakin syödään säästelemättä, senverta hyvä mustikkavuosi meidän huudeilla ainakin. Mulla on kaksi pakastinta, toinen tätetään syksyn sadolla ja toiseen pakastetaan ruokia, valmiita ja tarjouksia.

  Nautitaan näistä kesäisistä ilmoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nautitaan! Keltainen vadelma on harvinainen, ihmettelen kyllä miksi, on tosi hyvä marja. Niin kauan kun voi vältellä kurahousukelejä, on hyvä :)

   Poista
 4. Tänä kesänä arki tuntuu tulevan tyystin keskelle kesää, kun itse kesäkin vasta alkoi.
  Söpö herra C. Ei ihme, ettei emo pitkään jaksanut keinussa köllötellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpö tuli vähän myöhään, mutta onneksi tuli. Täällä on nautittu!

   Poista

Kiitos kommenteista :)