sunnuntai 25. tammikuuta 2015

4 x kirpparilta

Viimeaikoina en ole löytänyt kotiin kirpparilta yhtään mitään.  Ei ole mikään kolahtanut, ei ole ollut tarvetta (ei estä ostamista!) eikä valikoima ole oikein ollut tämän krantun mieleen. Ihan oma lukunsa on kaikki kriteerit täyttävä tavara, mutta tavaran hinnoittelu on ollut näin ostajan kannalta täysin pielessä.

Kodin sijaan, omaan vaatekaappiini ja käyttööni olen tehnyt muutaman löydön. Ensin ostin kaksi hametta. Ruskean otin jo käyttöön pesun jälkeen, pinkki pellavainen odottelee vielä silitystä ja sen jälkeen kesää. Pinkin minulle sopivuudesta en ole niin varma, mutta kai tuo pihahameena menee jos on muuten liikaa väriä. Hinnalla ei ollut kumpikaan pilattu, 2 euroa maksoin näistä yhteensä.
 Tänään löytyi toinen vaate kesäksi, turkoosi puuvillapusero. Kuva haalistaa, todellisuudessa pusero on kirkkaamman turkoosi. Ja huivi taasen harmaampi. Huivin taidan ottaa heti käyttöön kunhan se on ensin pesty. Pusero maksoi kaksi ja puoli euroa, ja huivi kaksi euroa.
Vaatesäilytykseni meni tammikuussa ihan uusiksi. Myin lennossa lipaston jossa säilytin ne vaatteet jotka ei ole henkareissa. Vaatekaapin hyllyt oli jo jouluna tyhjennetty vaatteita varten, mutta vasta lipaston myynti antoi aiheen siirtää kaikki vaatteeni yhden vaatekaapin suojiin. Olenpa muuten tyytyväinen ratkaisuun. Eikä sekään vähennä yhtään iloa, että nyt voin alkaa etsiä vanhempien valtakuntaan haaveilemaani kampauspöytää tai kirjoituspöytää. Vahvasti uskon, että sopiva tulee vastaan vaikka en niin aktiivisesti etsisikään.

8 kommenttia:

 1. hei!
  Meidän läheisessä kaupungissa avataan uusi kirppis ja sain sieltä pöydän arvonnassa ale-hintaan. Täytyy alkaa hinnoittelemaan ja siinä sitä onkin oma urakkansa!
  Löytämäsi pusero ja huivi on väriltään just minun makuuni! Kauniita talvisia päiviä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnoittelussa on ihan oma työnsä, ja siinä kun käy jatkuvasti siivoamassa pöydän ja etsii vieraista pöydistä omat tavaransa pois.

   Poista
 2. Onkohan kirpuilla menossa hiljaiselokausi, minustakin tuntuu ettei oikein mitään löydy. Ainakaan mitään huippulöytöjä ei ole eteen sattunu. Nooo, ehkäpä kevät tuo tuohonkin asiaan muutoksen.

  Kauniit värit huivissa ja paidassa, muutenkin tuollainen pikkuromanttinen iskee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla jotain alkuvuoden hiljaiseloa, yleensä kevääksi piristyy. Pikkuromanttinen on hyvä sana, iskee muhunkin :)

   Poista
 3. Pinkki pellavahame ois kyllä just mun makuun. Harvoin ostan vaatteita kirpparilta, vaikka se sopis meikäläisen arvomaailmaan. En vaan löydä sieltä mitään ( enkä kyllä tavallisistakaan vaatekaupoista.) Pitäis vaan käydä useammin kiertelemässä. Hienoja löytöjä olet tehnyt ja tosi hyvään hintaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleni löydän säännöllisesti vaatteita, paitsi en sitä mustaa neuletta mitä olen etsinyt jo miltei vuoden. Tosin ei sitä ole löytynyt kaupoistakaan. Onkohan mun vaatimukset liian kovat :D

   Poista
 4. Hyviä ja edullisia löytöjä teit! En olekaan aikoihin käynyt kirppiksillä, en uskalla, kun aina tarttuu jotain mukaan, jota en edes tarvitse. Sillä hetkellä, kun näkee jotain kivaa, niin kuvittelee tarvitsevansa. Sitten kotona ihmettelen, minne tämänkin tungen... vaatteita toki aina tarvitsee, mutta vaatekaappiinikaan ei oikein mahdu lisää :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen oppinut vähän hillitsemään sitä tavarapuolta, mutta sitäkin tulee. Toisaalta sille tänään ostetulle euron saviruukulle alusineen oli tarvekin kun kissat heitti taas yhden pelakuun lattialle. Ja ruukku meni tietysti rikki. Mun omat ruukkuvarastot on kaikki käytetty = hajotettu. Niitäkin ostan mieluiten käytettyinä. Vaatetta alkaa olla kohta niin, että pitää miettiä mistä luopuu. Ei helppoa kun kaikkia käytän.

   Poista

Kiitos kommenteista :)