lauantai 18. lokakuuta 2014

Kaksi apulaista


Mummin mussukka joutui heti lauantaiaamusta töihin. Mummi ajatteli, ettei tässä maailmaa pysäytetään vaikka pieni on kylässä, vaan tehdään kotihommia ihan normaalisti. Vuorossa oli isännänhuoneen mattojen tuuletus. Pieni mies sai toimia työnjohtajana hiekkalaatikolta käsin. Hyvin sujuikin mattojen paukutukset kun johtotyöt oli kunnossa. 
Tämän toisen apulaisen touhuista ei voi sanoa samaa. Otto-kissan mielestä matot olisi pitänyt tampata niin että hän istuu ylhäällä maton päällä. Ei ihan toimiva suunnitelma.

Matot on nyt kuitenkin tampattu ja paikoillaan lattialla. Pieni meni päiväunille ja nyt mummi hörppää kupin teetä ja samalla hoivaa Almaa joka on osoittautunut mustasukkaiseksi mummin mussukalla. 

4 kommenttia:

 1. Olipa sulla hauskat apulaiset! Ihana syksyn kuulaus kuvissa, tuli ihan varmasti raikasta, mieleen ja mattoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöllä oli ollut pientä pakkasta joten matot tosiaan tuntui raikkailta kun vei sisään. Hyvät apulaiset on a ja o.

   Poista
 2. Ihana pikkumies kuvassa :)
  Ja nuo teidän kissat, että ne saa aina hyvälle tuulelle. Lankakorin päällä makoileva katti ja nyt tämä matontamppaaja :) Miten ne aina löytävätkin niin hauskat paikat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkumies on mahtava tyyppi! Tänään pääsin hänen kanssaan vauvauintiin. Edellisestä kerrasta onkin aikaa 20 vuotta ja silloin vauvana oli oma tytär. Kissojen ominaisuuteen kai kuuluu omituiset paikat.

   Poista

Kiitos kommenteista :)