tiistai 15. huhtikuuta 2014

Takapakkia

Aatu pääsi eilen lääkäriin. Kyyn pureman haava tulehtui pahasti ja teki jalkaan hirmuisen paiseen. Lääkärissä paise paljastui vielä luultua suuremmaksi, yäks (en kerro teille tarkempia yksityiskohtia paiseen avaamisesta ja putsaamisesta). Kolmeen eläinlääkäriin soitin, ei ollut enää maanantai-illalle aikoja. Onneksi pääsi päivystykseen tähän ihan oman kunnan lääkärille.

Seitsemän päivän antibioottikuuri, kipulääkettä, ulkoilukielto ja kauluri. Eipä enempää voisi elämä kissaa kaltoin kohdella. Kaikki hauskat asiat on kielletty. Ei voi liikkua vapaasti, ei putsata turkkia, ei edes syödä kunnolla.
 Toivottavasti Aatu voi tämän kaiken antaa anteeksi sillä että jalka tulisi kuntoon. Hiukan soimaan itseäni etten huomannut jalan takapakkia aiemmin. Ei olisi tulehdus ja paise päässyt niin pahaksi. Silti on luja usko että meidän vanhus tästäkin toipuu ja luottaa taas itseensä ja ihmisiin. Ja pysyy käärmeistä kaukana.
Eilisen Aatu oli kuin kumipallo. Säntäili kauluri päässä shokissa ympäri taloa. Yritti epätoivoisesti mahtua kaappien alle, tuolin alle ja ihan mihin koloon vain. Tänään on ottanut jo vähän rauhallisemmin, mutta aika tuskaa on kauluriin tottuminen kissalle joka on ehkä maailman säikyin katti. Ehkä se tästä.

14 kommenttia:

 1. Voi aatu poloista♥ Varmasti tuosta vielä tokenee...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti tokenee, nyt on jo vähän rauhoittunut kaulurin kanssa.

   Poista
 2. Voi Aatu... :/ Pikaista toipumista kisulle!

  VastaaPoista
 3. Voi toista kovia kokenutta riepulaista ♥

  VastaaPoista
 4. Voi pientä. Parissa päivässä kyllä elikot tottuu kauluriin. Teillä menee sitten pääsiäispyhät kisua hoidellessa. Toivottavasti tarinalla on onnellinen loppu. Käärmeet eivät kuulu meikäläisen eläinrakkauden piiriin, vaikka aika laajasydäminen olenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En pidä minäkään käärmeistä! Nyt on Aatu jo vähän tottunut kauluriin, mutta hauska katsella miten muut kissat pelkää kauluripäistä Aatua, ei menneet edes viereen nukkumaan.

   Poista
 5. Raasureppana. Kissat kaulurissa on kyllä surkeaa katsottavaa.. muistan itsekin tulehtuneen leikkaushaavan aikaan meidän kattiloisella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ne vaan surkeita kaulurin kanssa. Nyt osaa onneksi jo vähän kulkea niin ettei kauluri ole aina jossain jumissa.

   Poista
 6. Voi että ja voin kuvitella. Kurjaa, toivottavasti tilanne päättyy hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että päättyy hyvin, jalka näyttää olevan ihan ok ja antibiootin anto on sujunut yllättävän helposti.

   Poista
 7. Voih <3 pikaista paranemista Aatulle!!
  Meilläkin oli viime viikolla yksi potilas kun koiruus kävi leikkauksessa. Nyt alkas haava jo onneksi näyttää siltä että EHKÄ pääsiäisenä päästäis tikeistä eroon.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)