perjantai 25. huhtikuuta 2014

Kukkia sipuleista

Mikä ilo kun postilaatikkoon kolahtaa odottamaton yllätys. Sain Moreeni-kustantamolta lahjaksi painotuoreen kirjan, Saila Roution Kukkia sipuleista. Yllätys oli kaksinverroin parempi, sillä olisin joka tapauksessa ostanut kirjan itselleni.
 Sipuleista kasvatettavat kasvit ja kukat ovat löytäneet tietoisuuteni vasta parin viime vuoden aikana. Edellisenä syksynä laitoin tulppaaneja, narsisseja ja krookuksia joita nyt odotan kukkivaksi. Viime kesänä sain kokea ensimmäisen kirjopikarililjojen kukinnan.
 Kurjenmiekkoja pihassa kasvoi yhtä lajia, mutta enpä sano ettei lajikkeita voisi tulla lisää. Kirjassa oli näillekin oma luku.
 Ja se mistä odotin eniten, taimivaiheen tunnistuskuvat. Näistä saisi olla kaikista puutarhakasveista oma kirjansa. Hankkisin heti hyllyyni ahkeraan käyttöön jos sellainen hakuteos olisi olemassa.
Kiitos Saila ja kustannusosakeyhtiö Moreeni. Tätä kirjaa on ilo suositella kaikille puutarhaharrastajille. Kirjaa saa tilattua myös suoraan Sailan kaupasta Elsan lempituoli. Ja uskoisin löytyvät vaikka lähimmästä Prismasta kuten edellistäkin Sailan kirjoittamaa kirjaa, Puutarha laatikoissa.

*kirja on saatu blogin kautta*

3 kommenttia:

 1. Kiva, että kirja löysi perille! Pyysin kustantajaa lähettämään sinulle, kun sanoit olevasi kaiken uuden ostokiellossa ;-) Toivottavasti siitä on iloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on iso ilo! Huomenna olin ajatellut postata jo parista asiasta johon kirja innosti. Sain pari ahaa-elämystä :)

   Poista
  2. Mahtava juttu, todella kiva kuulla! Tämä on parasta palautetta :-)

   Poista

Kiitos kommenteista :)