perjantai 4. huhtikuuta 2014

Suunnitelmat uusiksi

Elämässä on pari faktaa jotka pätevät vaikka mitä tekisi. Kuten se, että lasten vatsatauti alkaa aina yöllä. Ja mieluiten niin, että olet itse arkivapailla tai on viikonloppu. Tärkeintä tietysti oli hoitaa lapsi kuntoon, eikä se etten päässyt tapaamaan ystävääni. Vapaita tulee, mutta tauteja ei toivottavasti lisää. Oli niin raju, että nuorin poika oksenti yöllä puolen tunnin välein. Seuraavan päivän makasikin omassa sängyssä ihan vapaaehtoisesti. Sairastamisen asteesta kertoo sekin, ettei halunnut pelata edes tabletillaan.

Samaan kohtaan sain idean vaihtaa leikkihuoneen järjestystä kun en oikein tykännyt uuden hyllyn sijoittumisesta vanhan järjestyksen aikaan. Opetustaulu jäi vielä entiselle paikalle, mutta sillekin voisi löytää uuden paremman paikan.
 Näitä hyllyjä ei siirretä vaikka kerrosänky asettuukin muutoksen myötä ihan tuohon alle. Työtilanteeni on toistaiseksi sellainen, että yläsängyssä ei nukuta. Joten tavarat saavat olla hyllyllä ihan rauhassa.
Pöytä tuoleineen siirtyi ikkunan alta pönttiksen viereen. Uunissahan ei ole tulia työpäivinäni, joten sen vieressä on turvallista leikkiä. Ja nyt ikkunan edustalla oleva sähköpatteri saa vapaammin lämmittää huonetta. Sängyn päädyssä olevasta korista siirtyy kirjat hyllyyn kunhan mies saa hyllyn seinälle ja minä hyllyn paikan päätetyksi.
 Kerrossänky on meillä lainassa, kiitos lainaajalle jos tätä luet! Sängyn alla ei ole lelulaatikkoa, vaan siellä on nukkumapaikka yhdelle lapselle. Näppärä mieheni teki laatikon ja pyörät siihen alle.
 Muumijuliste taitaa siirtyä tuohon isommalle seinälle ja hylly tulee julisteen tilalle, riittävän malatalalle jotta lapsetkin saa siitä kirjoja. Sitten tosin katsotaan voiko matkasänky olla tuossa kohdilla. Matkasänky on aikoinaan tyttärelle ostettu, ikää sängyllä on 20 vuotta, mutta on edelleen kuin uusi ja täysin ehjä. Patja vain on vaihdettu uudeksi.
Maanantaina saa työt kertoa mitä mieltä ovat muutoksesta, toivottavasti tykkäävät!
p.s. Jos joku ihmettelee missä kaikki lelut, niin ne ovat huoneen kahdessa kaapissa. Esille otetaan vain ne lelut joilla sillä hetkellä leikitään. 

7 kommenttia:

 1. ihana tuo lattia leveine lankkuineen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leikkihuoneessa on jykevät lattialankut, ja ihan tasaleveät 27cm. Muualla on aina kapeampaa ja leveämpää rinnakkain. Luulen että kun talo on siirretty on lankut jouduttu uusimaan koska ovat niin erilaiset kuin muissa huoneissa.

   Poista
 2. Onpa viihtyisä leikkihuone! Ja ihana valo!

  t. Undine

  VastaaPoista
 3. Suunnitelmissa oli lauantaina pistäytyä pitkästä aikaa, mutta taidanpa jättää väliin... Uusi yritys seuraavana viikonloppuna! Yrittäkää kaikki pitää tuollaset kammottavat taudit ennen sitä :)
  -Sisko-

  VastaaPoista
 4. Kivan näköistä! Mulla on tullut yhtäkkiä kerrossänkykuume, mutta ei kotiin vaan suvilalle.

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää! Hoitolasteni kanssa on sellainen vaihe meneillään, että kaikki lelut vain levitellään ympäriinsä tai piilotetaan, Ihailen, miten saat järjestyksen pidettyä.

  VastaaPoista
 6. Hih, meillä on lapsilla kotona tuo sama kerrossänky ja ihan identtinen pieni pöytä ja tuolit, kaikki huuto.netistä löydettyjä. Terveisin Laurakaisa joka ei jaksa kirjautua.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)