lauantai 20. helmikuuta 2010

Talvipäivän riemuja

Onneksi olin kuopuksen kanssa tiistaina perhekerhon ulkoilupäivässä. Sen jälkeen ei olla pahemmin ulos päästy. Syynä pakkanen ja sitä raaistuttava tuuli. Nytkin mittarissa -24 astetta ja jäätävä viima. Sisällä pysytään ja lämmitellään uuneja.Rekiajelu ja vuohien syöttäminen olivat ennakoidusti päivän parasta antia. Kolmosena taisi olla rattikelkan kyydissä istuminen kun äidin vetämänä. Äiti taas taisi nauttia eniten lounaasta valmiissa pöydässä!
Mukavaa viikonloppua. Teinin ja minun pitäisi lähteä kaupunkiin shoppailemaan. Piti jo mennä, mutta teiniprinsessa luuhaa edelleen suihkussa...
7 kommenttia:

 1. Meilläpäin on ihan samanlainen ilma kuin siellä. Tuttua tuo suihkusta odottelu:)

  VastaaPoista
 2. Mietin samaa, onneksi ulkoilimme poikasen kanssa toissapäivänä, nyt pakkasta on jo -30*C, HRR!

  Mukavaa viikonloppua sisätiloissa !

  VastaaPoista
 3. Juu, kylmää on täällä Turussakin. Kova viima vielä tuplaa pakkaslukemat.

  Kuvissasi on niin suukoteltavan söpöjä punaisia poskia.

  VastaaPoista
 4. Myö uskaltauduttiin tänään aamupäivällä ulos vaikka mittari näytti -25 ja ulkona oli tosiaan jäätävä viima. Käveltiin 6 kilometrin lenkki ja kyllä teki hyvää :) Mutta ihaninta oli tulla lenkin jälkeen kotiin ja juoda kupillinen kuumaa kaakaota :)

  VastaaPoista
 5. Varmasti kiva retki teillä ollut! Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Jep. Tampereella kans -20. Ei olla edes autoa lämmitetty. Toisaalta aika ihanaa viettää kotipäivä kaiken kiireen keskellä!

  VastaaPoista
 7. Kylmää on ollut muillakin. Täällä mies on flunssassa sohvan pohjalla joten minä jouduin hakemaan puita liiteristä kun tultiin kotiin kaupungista. Meinasin jäätyä! Eipä Kaapokaan oikein tykännyt säästä.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)