torstai 25. helmikuuta 2010

Kätevä muistutus.

Tuolla kommenteissa pari päivää sitten minulta kysyttiin miten tämä projekti etenee. No ei se ole edennyt. Edelleen loisii navetan ylisillä. Entisöintikurssi on mennyt täysin niiden vitriiniksi tulevien ikkunoiden kunnostamisessa. Taitaa mennä koko loppuaikakin sillä kurssi päättyy jo huhtikuun alussa. Heti kun säät sallivat, eli on tarpeksi lämmintä, alan poistamaan maaleja tästä mummon astiakaapista.Vaikkei projekti varsinaisesti ole edennyt, sai tuo kysymys minut muistamaan jotain. Näin kirpparilla myynnissä uusia lukkoja. Vähällä oli etten ostanut kun ne jotenkin kiehtoivat. Kaapista kysymisen jälkeen tajusin, siitä mummon kaapista puuttuu alalaatikoiden lukot! Äkkiä laatikko mukaan ja kirpparilla toivoen lukkoja olevan vielä jäljellä. Ja olihan niitä, ja mikä parasta, täydellisen sopivat laatikoihin! Yhdellä lukolla avaimineen hintaa vain 2e! Etenee se sittenkin! Säästä huolimatta.
Kiitos lukkojen ostamisesta kuuluu nimimerkille Välitilassa. Olipa hyvä, että kyselit kaapin kuulumisia juuri nyt!


10 kommenttia:

 1. Se on kyllä kauniin noinkin, ihana väri! Hyvä löytö tuo lukko!

  VastaaPoista
 2. Hieno kaappi! mullakin on noita projekteja jonossaa.. kun vaan olis aikaa.

  VastaaPoista
 3. Vekarus: Juuri sama sininen kuin tuvan pöydässä :D Meinasin kyllä pöydänkin maalata uusiksi. Alkaa olla jo vähän turhan kulunut pinta.

  Niina: Aikaa lisää tännekin, kiitos :)

  VastaaPoista
 4. Hauska juttu että löytyi lukot ihan yhtäkkiä! :) Mun kaappi odottelee rapsuttelijaansa, en ole muutamaan päivään ehtinyt tehdä sille oikein mitään. Kunpa kohta olis jo valmis niin sais sen keittiöön tavarapaljoutta kesyttämään.

  VastaaPoista
 5. Vanhemmillani on ihan samanlainen kaappi, on mummulastani peräisin. Taitaa olla papan tai jonkun muun sukulaisen tekemä. Sen alkuperäistä väriä en muista, mutta meille tullessaan se on maalattu vaaleankeltaiseksi. Ennen se oli ruokakaappina, mutta on nyt ollut jo monta vuotta varastossa romukaappina. Tuli mieleen, kun näin tuon teidän kaapin, että sen voisi hakea sieltä ja laittaa vähän alkuperäisemmän näköiseksi. Mutta tyyliltään se ei kyllä oikein sovi tänne 80-luvulla rakennettuun taloon. Ei ole tilaa keittiössä.

  VastaaPoista
 6. Kiva kaappi, haaveilen tuon tapaisesta tänne meillekin. Ja jos löydätte sitä aikaa jostain niin laittakaas vähän tännekin tulemaan..!

  VastaaPoista
 7. Meillä on Kivimäen vanhan torpan keittiössä jokseenkin samanlainen kaappi, tykkään tälläisista kaapeista.

  VastaaPoista
 8. Hei Katja, mukavaa että löysit reitin minun blogiini. Tulin vastavierailulle ja löysin kauniin ja kodikkaan kodin, paljon hauskoja ideoita, hyviä kuvia, ja viihdyttäviä tarinoita! Palaan varmasti takaisin!
  Toivottavasti onnetar suosii arpajaisissani.
  Hyvää talven jatkoa - ja toivottavasti pian alkavaa kevättä!!
  Terv.
  Rosmariini

  VastaaPoista
 9. Välitilassa: Tupaan tuo tulee meilläkin, syö kivasti tavaraa sisäänsä :) Kiitos vielä kerran!

  Haituva: Tuokin on ollut varaston kaappina. Kaikki laatikoiden pohjalevyt pitää uusia kun ovat ties missä liassa.

  Ruusa: Minäkin haaveilin pitkään ja nyt se kaappi on.

  MaMMeli: tää kans tykkää :)

  Rosmariini: Tervetuloa vierailemaan toisenkin kerran!

  VastaaPoista
 10. Voi maailma, miten upea astiakaappi!!! En malta odottaa, miltä se näyttää kunnostuksen jälkeen, wau! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)