lauantai 6. helmikuuta 2010

a,b,c,D

Pojista vanhin käyttää farkkuja joissa on D-mitoitus. Tavalliset puristaa aina napin kohdalta. Kun verkkareissakaan ei voi aina kulkea (pojan mielestä kyllä voi), niin muunmuassa farkkuja olisi ihan kiva löytyä vaatekaapista. Tai muita housuja. D-mitoituksella olevat housut ovat kiven alla, vuosien mittana tehty havainto. Tai sitten löytyy se yksi malli joka on suunniteltu viimeksi 80-luvulla. Ostajia varmaan olisi.

Perjantaina tein löydön. Lahtelaisesta lastenvaatekaupasta MiniMoresta löytyi Name It-farkut D-mitoituksella. Hinnan kohdalla ajattelin käyneen virheen, sillä hintaa oli vain 15,95e. Vaan oikein se oli. Kun ne Prismankin D-farkut maksaa jo sen vähintään 30e. Poika sovitti heti farkkuja ja totesi hyviksi. Täytyy hakea toiset lisää ja toivoa myyntiin myös vaaleampia jos sellaisia lötyy. Näitä sai kokoon 152cm asti.


Tässä vielä ne Cittarista ostetut kympin kumisaappaat. Koko 28 on vielä reilu, mutta kyllä näitä vielä tarvitaan. Nyt käytössä on numeron 25-26 kengät. Kunhan kauppoihin tulee lisää valikoimaa, onkin taas ostettava kaikille lapsille lenkkarit, sandaalit ja kumpparit (kesämallia). Hei hei eurot.Meillä pojat saavat jopa kumpparit rikki. Pienet koot vielä kiersivät veljeltä toiselle, mutta isommat koot päätyy poikkeuksetta roskiin.
Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! Täällä on vain puolet lapsista kotona pienten mentyä mummolaan yöksi!

5 kommenttia:

 1. Moi!

  Hyvännäköisiä d-mitoitettuja farkkuja löytyy ainakin hennesiltä ja lindexiltä taisipa kapp ahlissakin joku malli olla myynnissä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ne hennesin ja Lindexin D-mallit sais nimetä uudestaan :) Ei ne ole deetä nähneetkään. Oikeasti vastaavat normimitoitusta. Ainakin meidän pojan kohdalla. Hoikilla pojilla taas roikkuvat päällä.

  VastaaPoista
 3. Mukavaa iltaa teille;-)
  Onpas hyvät alet kumppareissa, kyllä kannatti tohon hintaan ostaa- eikä niiin hirveästi harmita jos rikkoontuvat. Kyllä ne pojat osaa;-)

  VastaaPoista
 4. Meillä on taas pulma toisin päin vanhimman kanssa. Hän on niin hoikka että sopivia farkkuja saa katsella tovin aikaa...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)