lauantai 12. joulukuuta 2009

Tunnelmaa

Mies pikkujouluissa, lapset nukkuvat. Vain kynttilöiden valoa. Hiljaista musiikkia, teetä ja pistaasisuklaata. Ihana lauantai-ilta. Päivän kulutin ystävän kanssa Helsingin keskustassa. Nyt on hyvä levätä. Rauhallista 3. adventtia kaikille!Huomenna alkaa arvonta! Kiitos teille lukijat. Melkein 80 kirjautunutta ja 70 000 vierailua. Olen sanaton.

8 kommenttia:

 1. Kaunis tarjotin ja kynttilät! Myös nuo, joissa on enkelinsiivet. Oliko ne ostaessa noin kauniin väriset, minulla on nimittäin samanlaiset mutta eri väriset?

  VastaaPoista
 2. Olivieno: Tarjotin ja kaikki kynttilänjalat on kirppareilta :) Tykkään itsekin niistä paljon. Parolan Aseman blogista sain idean laittaa ne ryhmään.
  Siivet oli ostettaessa tuon väriset. Niitä jäi sinne puotiin vielä jos haluaa tilata :)

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Ensimmäistä kertaa piipahdin nettisivuillasi, ja kun joulukiireet helpottavat niin luen enemmän juttujasi. Kauniit enkelikynttilät, taidampa laittaa tilauksen menemään!

  Kaunis blogi sinulla ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
 4. Marjo: Tervetuloa lukemaan blogia! Mukavaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 5. Upea tarjotin ja kynttilänjalat, ajattelin jo että ovat perintökalleuksia. Hienot löydöt olet kirpparilta tehnyt. Nuo enkelikynttilät ovat koskettavat.

  VastaaPoista
 6. Todella kauniilta näyttä nuo kynttilät tarjottimella! Tosi tunnelmmalista! Mukavaa joulunalusaikaa sinulle!

  T: "Wanhan talon unelma"

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana fiilis näissä kuvissa. Teillä on ihanat puitteet oikeaan "vanhan ajan" joulunviettoon. Jo talo itsessään, puhumattakaan joulukoristeista.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)