perjantai 18. joulukuuta 2009

Kranssi ja nisset.

Jo kolmatta joulua koristaa tuvan kattoa piparikranssi. Tämä saa olla viimeinen joulunsa, nyt on jo uusi idea ensi vuodeksi. Ensimmäisen vuoden kranssi roikkui tuvan pöydän päällä valaisimesta. Kun valaisin vaihtui, piti löytää uusi paikka. Keinukoukku sai luvan kelvata. Turhan korkealla tämä vaan on. Kuvassa näkyykin samalla tuvan katto. Se tullaan repimään remontissa alas. Pahvien alla on lankkukatto ja toivomme lankkujen olevan siinä kunnossa että ne voi jättää esiin.
Uusia joulukoristeita meille tulee harvoin ja vähän. Tänä vuonna tulivat vain kynttilöiden siivet ja nämä kaksi nisseä. Tyttö ja poika saivat paikan tuvan astiahyllystä. Oikeastaan tykkään näistä nisseistä, vaikka ensin ajattelin hutiostokseksi. Niiden pitää kyllä ehdottomasti olla näitä pieniä.Mukavaa viikonloppua kaikille! Minä jatkan joulusiivouksia jotka ovatkin jo hyvällä mallilla. Kiitos pakkasien, on ollut ilo tuuletella petivaatteita ja viedä villamattoja lumikylpyyn.

5 kommenttia:

 1. Mukavan näköistä ja siivous intoa sinne!! :)

  VastaaPoista
 2. Hieno piparikranssi, ja että minä ihailen tuota hirsiseinää!

  VastaaPoista
 3. Tuletko meillekin siivoamaan;-)?
  Tosin sulla kyllä riittää sitä lääniä siellä kotosallakin..

  Meille tuli tänä jouluna myös ekat pikku-nisset.Ja nimenomaan nuo pienet; juuri sen takia että ne saa aika kivasti sulautettua joka joulu jonnekin;kauden väreistä huolimatta!

  VastaaPoista
 4. Eikku: Kiitos!

  Olivieno: Hirsiseinä on kiva, mutta sitä ei ole kiva imuroida! Tuvan seinät pitäisi putsata viikonloppuna jotta saa joulukortit esille.

  Aamunkukka: Kyllä täällä lääniä riittää :) Suurin osa on jo onneksi siivottu. Siivoaminen on ihan mukavaa jos sen vaan saa tehdä ilman punttiapinoita. Mä taidan metsästellä alennusmyynneistä lisää nissejä. Jos ne nyt ikinä aleen tulee.

  VastaaPoista
 5. Ihana piparikranssi! Ja täällä odotellaan, mitä noiden kattopahvien takaa löytyy.

  Ja meillä olisi kanssa siivottavaa, jos kotona sattuu loppumaan:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)