torstai 3. joulukuuta 2009

Miten se sinne meni ja miten pääsee pois?

Otto-kissa se aina keksii kaikenlaista. Tällä kertaa syöksyi kerälle lasten koriin. Siellä se oli aivan rauhassa kiepillä. Pois halusi vasta kun Kaapo tuli häiritsemään.

Otsikko siis kuvasi Otto-kissan metkuja, ei minua huomenna Tallinnassa. Herätys on jo aamuyöstä. Mukaan lähtee äitini ja siskoni sekä fiiuni. Emmeköhän saa veronpalautukset tuhlattua.
Mukavaa viikonloppua kaikille!7 kommenttia:

 1. Oletpa saannut otettua loistavat tilannekuvat, kelpaisivat vaikka postikorteiksi.
  Olkaahan tarkkoina Tallinnassa, siellä alkaa olla villin lännen meininki. Työkaveri kävi viime viikonloppuna shoppailureissulla ja tuli ryöstetyksi. Eivät olleet ehtineet kävellä kuin 15min. satamasta mäkkärille.

  VastaaPoista
 2. Voih, tällaiset kuvat pitäisi laissa kieltää. Tahtootahtoo! Onneksi päästään kaverin luokse jouluna katsomaan pientä kissaa...

  Hyvää Tallinnan matkaa! Onpas Peikkiksen kaverilla ollut kurja tuuri. Tallinna on kyllä oikeasti kiva paikka, on vain todella kurjaa ja huonoa tuuria, jos siellä tapahtuu tuollaista. Ottakaa lämpöistä päälle, voi olla viileetä tähän aikaan vuodesta!

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat ja tosiaan turvallista matkaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos :) Aika turvallisin mielin lähdetään ja varovaisia aiomme olla!

  VastaaPoista
 5. Varovainen oli ollut kaverinikin, oli jopa aavistellut jotain olevan tekellä. Silti varas onnistui viemään lompakon. Oli teketynyt turistiksi ja kulkennut perässä jonkin lapun kanssa jossa oli lukennut jotain ihan huuhaata.

  Jokatapauksessa antoisaa matkaa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)