keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Satamassa jätskillä.

Kuopuksen vatsataudin hellitettyä ja koska muita ei toistaiseksi ole sairastunut, lähdimme kauppaan ja Lahden satamaan jäätelölle. Jäätelön jälkeen toinen kohokohta oli laivojen katselu. Jokaisen paatin vierestä piti kävellä ja katsoa nimi ja mikä laiva on kyseessä. Pojat olivat laivoista niin innoissaan, että eivät meinanneet malttaa jäätelöitään syödä. Ilmeisesti laivoja pitäisi käydä katselemassa useamminkin.

Kuopuksella äitini ompelema dinosaurus hihaton ja Lindexin shortsit. Täytyy kyllä sanoa, että pidän H&M:n shortseista enemmän, säädettävän vyötärön takia. Lindexin shortseissa on ärsyttävä nirunaru vyötäröllä eikä se oikein toimi vessareissujen ja muiden kanssa. Siis kun lapset käyvät omatoimisesti.
5-vuotiaalla yksi lempparipaitojaan, popin kaupunkipaita. Shortsit ovat henkkamaukan viime kesän värejä. Löytyivät yllätyksenä kaapista :) Kyllä olin tyytyväinen, sillä tänä kesänä ei tuota vihreää ollut lainkaan shortsien väreissä.

Prisman alennusmyynnistä jäi mukaan -40% alella molemmille pojille farkut ja kuopukselle pitkähihainen paita ja ruskeat housut. Prisman ale olikin alkanut ihmeen isolla prosentilla, yleensä siellä on vain joku -20% tai vastaavaa ja silloin jää minulta alevaatteet hyllyyn.5 kommenttia:

 1. Meilläkin on noita viime kesän limenvihreitä shortseja kahdet, tosi kivat! :)

  Tämän kesän H&M:n shortseissa oli kyllä hyvä se uusi nappisäätö vyötäröllä, viime ja edellis vuonna ei ollut. Olisi tehnyt mieli myydä monet vanhat pois ja ostaa noita uusia, mutta en sitten raaskinut kun meni vielä. ;)

  VastaaPoista
 2. Lahden satama on kiva ja ne ihanat puutalot siinä vieressä.. aah!

  Meillä taitaa olla samat turkoosit Lindexin shortsit :)

  VastaaPoista
 3. Mia: Nappisäätö on aika jees, ainakin 5-vuotiaalla joka on hoikka lapsi.
  Nanna: Puutalot on ihania, toinen alua Lahdessa on Anttilanmäki jossa on ihana vaan kävellä ja ihastella hoidettuja taloja ja puutarhoja :) Ehkä joskus meilläkin...

  VastaaPoista
 4. Hiii.. tutun näköistä näkyy poikien takana. Mutta me ei oo saatu aikaseksi satamaan mennä vielä koko kesänä.. vaikka lapset on kyllä pyydelleet.

  Pitääkin käydä Prismassa. Siellä tosiaan yleensä on hyvin pienet aleprossat alkuun.
  Kummassa Prismassa kävit? Tosta uudesta ei oo meille kun viiden minuutin ajo =)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)