maanantai 15. kesäkuuta 2009

Ostoksilla

Kirppareilla on kierretty. Niistä edes jotain ostin, sillä alkaneiden alennusmyyntien saldo jäi toistaiseksi aika vähäiseksi, johtuen ehkä myös siitä, että kesävaatteita en enää osta vaan tähtäimessä on pitkiä housuja ja pitkähihaisia paitoja syksyksi.

Kierrätyskeskuksesta löytyi eurolla näin suloinen jakkara. Kuopus ei suostunut luopumaan siitä edes kuvaamisen ajaksi, vaan vaati päästä kuvaan mukaan. Kyllähän se äidille sopi.
Autooni vaihdettiin tänään uudet kesärenkaat. Minä menin vaihdon ajaksi odottelemaan viereiselle kirpparille, ja sieltä löytyi tämä. Riihimäen iso tölkki, tilavuus 10 litraa. Tämä ei ihan muutamalla eurolla irronnut, mutta pakko oli ottaa, sillä näitä tämän mallisia näkyy täälläpäin myynnissä vain harvoin.

Hmm, hellalla oleva pelti on jo aikansa elänyt. Olen siihen kuitenkin tyytynyt koska tuvan remontti on vielä joskus edessä, enkä ole raaskinut ostaa uutta hellaa tai peltejä. No, käytettynä raaskin ostaa, tuon pystyssä olevan uunipellin. Hintaa huimat 0,50e ja on kuin uusi! Nyt lähtee vanha metallinkeräykseen.

Nämä pienet palkintolautaset 50-luvulta päätyivät kirpparilta uuteen kotiin. Käyttö löytyy varmaan tuikkualusina tai kukkapurkin alusina. Tuikkuja ehdin jo kokeilla kuten kuvasta näkyy.
Sopii oikein hyvin :)

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Me taisimme saada samanmoisen lasipurkin vanhan mökin mukana. Nyt siinä asuu iso kynttilä.

  VastaaPoista
 2. Kynttilää minäkin mietin tuohon isoon lasipönttöön. Olis jo niin iso ja painava, että uskaltaisi pitää lasikuistilla, eikä tarttis koko aikaa pelätä kissojen kaatavan ja sytyttävän talon palamaan.

  VastaaPoista
 3. Hienoja löytöjä olet tehnyt! Autonhuoltokin voi olla ihan mukavaa ;)

  VastaaPoista
 4. aivan ihana purkki ja muutkin löydöt. pitäisiköhän sitä itsekkin suunnata kirpputorille?

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)