torstai 4. kesäkuuta 2009

Harmia pyykinpesukoneesta.


Tää on just tätä, meidän tuuria. Pesukone hajoaa kolmannen kerran vuoden sisään. Niin, siis joka kerta eri kone. Viime keväänä hajosi ensin 8 vuotta vanha koneemme, rumpu halki, ei mitään tehtävissä. Ostettiin sitten uusi kone, LG:n suoravetokone, tiedättehän, sen tasaisen ja hiljaisen. No tämä meidän kappaleemme tykkäsi tanssia ja kovaa. Lopulta näytti moottorivikaa ja saimme uuden koneen. Nyt tuo uusi kone sitten ilmoittaa jotain vikaa, näytössä vilkkuu moottorin ylikuumeneminen. Korjaaja saapuu vasta maanantaina. Kivahan sitä on kuusihenkisessä perheessä odotella korjaajaa, tuommoiset viisi päivää, kone kun hajosi keskiviikkona.
Että silleen. LG:tä en enää osta tähän huusholliin.

8 kommenttia:

 1. Voi tylsyys!!! Koneiden haloaminen on NIIn turhauttavaa!!! Gigantista saa nykyään ostaa pienehköllä summalla lisätakuun, suosittelen jos pesukoneet eivät tunnu pysyvään ehjänä...

  VastaaPoista
 2. Tanja: Muut koneet kyllä kestää, pyykinpesukonekin ennen tuota LG:n konetta. Nykyisille pyykkäreille tuo 8 vuotta on ihan ok ikä. Mutta että kone hajoaa aina puolen vuoden päästä, se ei ole minusta ihan normaalia.

  VastaaPoista
 3. Voi kurjuus, että teille on sattunut tuollaisia maanantaikappaleita. Meillä LG:n kone ollut jo yhdeksän vuotta ja edelleenkin pelittää.
  T:Artun äiti

  VastaaPoista
 4. Voi ei, tuo on niin kurjaa! Mekin olimme reilu vuosi sitten pari viikko ilman konetta, eikä ollut todellakaan herkkua. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Meillä tuli viimeksi 6 koneellista 5 päivän pyykkäystauosta, kun oli putkitukos ja pitemmät pyhät..

  VastaaPoista
 6. Tuo on kyllä aivan kamalan kuulosta :((

  Suosittelen lämpimästi Mielen konetta ;)

  Meillä on Mielen imurikin ja on nyt tuossa jatkanut eloaan jo 14 vuotta...ja toivosiin että menisi rikki jota voisin ostaa uuden pienemmän teleskooppivarrella :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kurjaa! Meillekään ei enää LG:tä tule. Ostettiin vajaa kolme vuotta sitten sellainen, kallis ja muka niin hyvä. Hyvin se pesikin ja tykkäsin koneesta kaikin puolin, mutta laakerit kuluivat jo alle puolessa vuodessa. Korjaajatkin ihmettelivät kuinka se on mahdollista. Takuuseen onneksi meni. Sama vika toistui taas reilun puolen vuoden kuluttua. Ja vielä kolmannenkin kerran. Kun takuu oli umpeutunut, niin taas olisi ollut aika soittaa korjaajalle. Siinä vaiheessa olin saanut jo tarpeekseni ja marssimme liikkeeseen ja ostimme uuden koneen, AEG:n. LG:tä emme edes vilkaisseet! Lyhyellä kokemuksella en sitä siis todellakaan voi suositella.

  VastaaPoista
 8. Voi harmin paikka, tosi mälsää! Meillä on kodinkoneet kestäneet kiitettävän hyvin, mutta toista on siskolla, joka on oikea "viallisten kodinkoneiden magneetti", eli heillä järjestäin hajoaa kaikki.. Nykyään mikään ei tunnu kestävän, niin kuin ennen!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)