lauantai 6. kesäkuuta 2009

Kirpparilta

Pikainen kierros kirpparilla siivouspäivän päätteeksi. Samalla tuli siivottua oma myyntipöytä ja katsastettua etteivät omat rojut ole siirtyneet muihin pöytiin.

Eräästä pöydästä löysin tämän soman alpakkatarjottimen. Valmistaja Kultakeskus, keskellä tarjotinta nimikirjaimet H.A ja vuosiluku -59. Nimikirjaimet on hauska sattuma, sillä Arvilan talon viimeisimmän Arvilan emännän nimikirjaimet olivat H.A. Minä olen vähän sellainen, ettei tarjottimia voi olla liikaa, ainakaan näin somia. Pienet kupit olen ostanut kirpparilta jo aiemmin, pullo on löytö saunan vintiltä. Samalla tuli täytettyä tuo kylppärin tyhjä kohta, olkoon siinä nyt tämä asetelma.
Tätä liilaa ihmetystä olen katsonut jo aiemmin sillä silmällä. Jotenkin vain 8e tuntui liialta, sillä itselleni ei ole käyttöä tuon näköisenä. Nyt hinta oli laskenut ja oli 5e, mukaan lähti. Tämän tuunaan todennäköisesti pöydäksi, jos vain löydän edullisesti sopivan levyn pöytälevyksi. Liila väri saa lähteä. Jos lähtee helposti, niin sitten todennäköisesti petsaan ja lakkaan. Jos maalinpoisto ei onnistu täydellisesti, niin sitten maalaan valkoiseksi.


4 kommenttia:

 1. Joko entisöinti kurssille on pitänyt hakea?

  VastaaPoista
 2. Ei vielä :) Vasta elo-syyskuussa.

  VastaaPoista
 3. Nuo vanhat pikkutarjottimet on kyllä kivoja, taitaa itselläkin olla niitä enemmän, kuin tarvetta olisi. Ja löydön kruunaa tuollaiset sattumukset, itse löysin kerran alpakkalautasen, jossa oli omat nimikirjaimeni =)

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on noita "hopealautasia", teen niihin kaikkea kynttiläasetelmia yms. ja joskus ne on pöydässä pulla ja kakkualusina :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)