lauantai 9. toukokuuta 2009

Ostoksilla vanhimman pojan kanssa.

Eilen perjantaina kävin 10-vuotiaan kanssa kahdestaan ostoksilla. Hankintalistalla oli vanhimmalle pojalle, eli tälle 10-vuotiaalle kenkiä ja kesävaatteita. Matkaan pääsimme vasta miehen tultua töistä ja sitten olikin aika myöhä, ehdimme käydä vain Kärkkäisellä, Cittarissa ja Prismassa. Kärkkäiseltä löytyi tuo vihreä perus t-paita, hintaa 2,50e. Katsotaan miten käy käytössä, vaikutta aika napakalta kankaalta vähäisestä hinnasta huolimatta. Toinen t-paita on Zalekuaa Prismasta. Molemmat jalkineet Prismasta, sandaalit Eccon ja toisien kenkien merkki mikä lie. Nuo toiset on sellaiset jotka voi vain sujauttaa jalkaan. Shortsit kaikki jäi vielä hankkimatta, meidän tanakalle ei meinaa löytyä vyötäröstä sopivia sitten millään. Tyttären kanssa aikoinaan ongelma oli toisinpäin, aina etsittiin mahdollisimman kapeita.

Muutenkin harmitti ettei aikaa ollut enemmän, oltais voitu tehdä pojan kanssa muutakin, sillä ihan liian harvoin vietän aikaa kahdestaan hänen kanssaan. Aina on kaksi pienintä mukana punttitakiaisina. Ensi viikosta vielä enemmän, sillä miehellä alkaa taas sellaiset työt, että on viikot pois kotona ja kotona vain viikonloput. Sillä systeemillä mennäänkin sitten koko kesä.
Prismasta löytyi täydennystä tuvan uuteen astiakaappiin, eli uudet muumit. Nämä kesämukit ja kulhot meillä taitaa olla kaikki.

Cittarista löytyi siskoni apinalle aivan ihana kesäasu. Jos siskoni tämän luet, niin älä näytä kuvaa tulevalle päivänsankarille, saa tämän synttärilahjaksi :)
Mukavaa äitienpäivää kaikille! Itse vietän sen siivoamalla vanhaa navettaa :)


2 kommenttia:

 1. Ehdit käydä vierailulla samaan aikaan, kun minä olin täällä ;-)

  Ihanant nuo kesämuumiastiat! Pitäisi hakea itsellekin, kunhan Prismaan ehtii (meillä lähin Prisma, jossa käyn, on noin 50 km päässä ).

  Tosi kivan näköiset kengät löysit pojallesi! Hyvää äitienpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 2. Sama täällä, tuota aikaa yksin aina joka pojan kanssa saisi olla enemmän. ;)
  Hih, meillä menee nyt viime kesäiset shortsit tämänkin kesän 9v hoikkikselle ja varmaan vielä vuoden päästäkin!
  Mutta tosiaan välillä on ongelmaa löytää tarpeeksi napakoita vyötäröitä housuissa.

  Kivoja ostoksia, nuo Muumit on ihanat! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)