keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Matkoille (arvonta jatkuu)

Tämä äiti starttaa huomenna klo 8.00 ja lähtee Göteborgiin. Luvassa reissu kahdestaan hyvän ystävän kanssa, kohteena NQT 2009, eli pohjoismaiset tilkkupäivät. Valmista ruokaa, hyvin nukuttuja öitä, tilkkutöitä, kankaita, shoppailua, kahviloita ja kaikkea ihanaa. Ei edes haittaa luvattu sateinen sää. Tätä on odotettu.

Arvonta jatkuu siis ainakin sunnuntaihin asti. Kaikki tuonne alemmaksi arvontapostaukseen kommentin jättäneet ovat mukana arvonnassa.

Salaiselta ystävältä tuli tänään postia, siitä laitan juttua kunhan palaan kotikoneen ääreen. Itseltäni lähti paketti vielä tänään, pahoitteluni sen myöhäisestä perille tulosta.

Kuvassa nuorimmat päivänsäteemme, kuvassa olemme viikko sitten retkellä Korkeasaaressa. Nuorimmainen täyttää sunnuntaina 3-vuotta! Maanantaina toiseksi vanhin lapsi täyttää 11-vuotta. Synttäreitä juhlitaan vasta kesäkuussa olosuhteiden pakosta.
Huomisesta alkaen olenkin sitten "oikea" kotiäiti. Tänään on elämäni viimeinen päivä hoitovapaata, sillä lapsia meille ei enää tule. Haikeaa. Toisaalta ihanaa, että on mahdollisuus olla vielä vuosi ja 2 kuukautta kotona, kiitos miehen ja työnantajan. Tästä ajasta tullaan nauttimaan! Sitä aikaa pääsette blogissa seuraamaan :)

3 kommenttia:

 1. Teillä siis 11-vuotias on syntynyt samana päivänä kuin meidän 8v Jeremias! 25.5 :)

  Arvailuusi en ota kantaa =D

  VastaaPoista
 2. Haikeutta täälläkin siitä että meilläkin on hyvin todennäköisesti lapsiluku täynnä..

  Mukavaa reissua! :)

  VastaaPoista
 3. Hauskaa reissua ja nautinnollisia kotihetkiä!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)