tiistai 23. tammikuuta 2024

Kaipuu toukokuuhun

Olispa jo toukokuu, sen värit ja valot.









Oikeasti ei tähän ole enää pitkä matka. Kohta alkaa lyhyt helmikuu, sitten on jo maaliskuu ja sen jälkeisen kuukauden jälkeen alkaa toukokuu. Ja on minun myönnettävä, että tämä odottaminen on kutkuttavaa aikaa, kun tietää kaiken tämän vuoden ihanuuden olevan vielä edessä ja kokematta.
 

17 kommenttia:

  1. Voi että, mitkä kuvat! Kunpa olisi voinut sukeltaa kuhunkin kuvaan. Olisin daivannut silleen rokkitähtimäisesti kädet levällään tuonne keskelle kasvustoja.
    Ihan justiin on tosiaan käsillä se hetki, että talvi ei enää tuskastuta, kun kevät alkaa olla niin lähellä. Lauhat plussakelit varmaan myös helpottavat oloa. Nyt ei enää kestä kauaa! Toukokuuhun en suoraan kaipaakaan, kun ensimmäiset kevätkukat ovat niin ihania ja toukokuussa ne ovat jo ohi. Maalis-huhtikuu on todella ihanaa aikaa, mikäli talvi vain tajuaa häipyä ajoissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunpa voisikin sukeltaa toukokuuhun. kKevät lähenee ja odotus tiivistyy. Se on muuten totta miten onkaan kaikenlaista kukkivaa jo huhtikuussa. Kun katselin tätä postausta tehdessä kevään kuvia niin huhtikuusta voisi tehdä omansa, silloin on jo vaikka mitä. Maaliskuussa ei vielä niinkään kun lumet maassa jos kevät venyy pitkälle.

      Poista
  2. Just noin minäkin lasken kuukausia eteenpäin, lyhyt helmikuu ym. Niin haikeana tutkailen ihania kuviasi ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyt helmikuu sujuu sukkelaan ja sitten onkin jo maaliskuu, ensimmäinen kevätkuukausi.

      Poista
  3. Ihanat kuvat ja tunnelmat! Toukokuu on ihan huippukuukausi, onneksi nyt mennään hyvällä vauhdilla kevättä kohti.

    VastaaPoista
  4. Mieheni aina nauraa aikamääreitäni... pianhan on jo kesäkin. Kuulemma menee vielä vaikka kuinka kauan. Ei minun mielestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, ei todellakaan mene enää kauan. Ehkä meillä puutarhureilla menee nopeammin kun alamme kuopsutuksen jo maaliskuussa.

      Poista
  5. Oi, oi, miten ihanaa värien ja valon ilotulitusta. Lähes yhtä ihanaa on ajatella, että kaikki tuo on edessä. Johan tässä paine rinnassa vähitellen helpottaa, kun päivät noihin näkyihin vähenevät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpottaa jo. Toukokuun valo on jotain ihan uskomatonta. Sen hoitavaa vaikutusta tarvittaisiin jo.

      Poista
  6. Ihania näkymiä ja värien ilotulitusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Kun vertaa tammikuista maisemaa toukokuiseen niin eroa on enemmänkin kuin yöllä ja päivällä. Sitä alkaa jo kaivata värejä.

      Poista
  7. Voi miten ihania toukokuun kuvia, silloin taitaa olla kaunein valo, ja tuo vihreys!

    VastaaPoista
  8. Hyppy suoraan toukokuuhun olisi kyllä aika ihana. Meillä tuollaiset näkymät tulevat vasta toukokuun lopussa ja kesäkuun alussa, joten aika pitkään saa vielä odotella. Onneksi blogien kautta pääsee ottamaan esimakua keväästä jo paljon aikaisemmin. Ja onneksi kevätkuukaudet sujahtavat yleensä syyskuukausia nopeammin ohi, niin eihän tästä ole kuin pieni hetki enää kevääseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kuin pieni hyppy kevääseen. Viimeistään huhtikuussa lumet sulavat, jos hyvä tuuri on niin maaliskuussa jo pääsee puutarhatöihin. Tässä yritän arpoa mihin kohtaan ottaisin keväällä lomaa. Huhtikuu, mutta alku vai loppu, en osaa sanoa.

      Poista
  9. Ihailtavaa positiivisuutta! Helmikuu tuntuu aina vähintään kahdelta kuukaudelta, vaikka onkin olevinaan lyhyt. Toivon lumien aikaista sulamista, enempää ei enää tarvittaisi ja hyvin aikaista kevättä. Toivottavasti ei ainakaan tule sellaista kaameaa jääkautta.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)