lauantai 18. marraskuuta 2017

Uusia valoja

Salin ikkunakranssien valot olivat tulleet tiensä päähän. Muutaman vuoden kestivät mihin olen tyytyväinen. Valot ovat puolet vuodesta päällä vuorokaudet ympäriinsä. Kranssitkin pitää jossain kohtaa uusia mutta päätin että ehkä sitten kun uudet valot sammuvat viimeisen kerran.
 Uudet valot ovat selkeästi kirkkaammat kuin vanhat. Tykkään ja en tykkää. Kaupassa näistä on tosi hankala arvioida miltä näyttävät sitten kotona.
 Tuvassa laitoin nurkassa kököttävään oveen yhdet valot jotka tosin ovat vanhat. Mutta paikka on uusi. Toiveissa on vielä joskus saada nurkkaan kaappi jonka olisi juuri tuo samainen vanha aitasta löytynyt yksinäinen ovi.
 Eteisen lyhtyvalo ei sekään ole uusi, pääsi silti kuvaan. Lyhtyvalo on lasten kokoisen tuolin päällä aina, myös kesäisin. Eteinen on niin hämärä paikka että ei haittaa vaikka siellä on valoa myös valoisaan vuoden aikaan.
Mummin päivään on tuonut valoa tämä puolivuotias vesseli joka tuli ensimmäistä kertaa mummilaan hoitoon. Eläväinen poika josta oli vaikea saada tarkkaa kuvaa iltahämärässä.


13 kommenttia:

 1. Ihania valoja! Diagnoosi sisustusmania-blogissa tehtiin juuri kaappi vanhan oven ympärille :) t. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhasta ovesta ajatus meilläkin lähti, ja tuossa olisi hyvä kulma kaapille. Siinä on kuulemma ollut joskus kulmakaappi.

   Poista
 2. Voi miten ihanalta siellä näyttää ja niin kauniita valoja♥ Noita valoja on nyt mukava viritellä, kun joinain päivinä ne saa palaa koko ajan kun on niin hämärää! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämärää tuntuu olevan niin sateisina päivinä koko päivän. Minä tarvitsen silloin paljon valoa.

   Poista
 3. Nyt tarvitaankin valoa ja tunnelmaa, päivät ovat sen verran hämärät. Valoja on tosiaan aika vaikea arvioida kaupassa. Olen tehnyt muutaman kerran pahat hutiostokset. Kotona valot ovat näyttäneet kamalilta. On myös tyhmä, jos samaan aikaan näkee eri sävyisiä valoja. Uloskin kerran vahingossa ostin sinertävän valkoiset, ne näyttivät kellertävien kanssa aivan kamalille.
  Ihana mummin mussukka! Mukavaa sunnuntaita teille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimän valkoisen sävyjä tuntuu olevan yhtä monta kuin valmistajaa. Salin uudet valot piti olla lämpimän valkoiset mutta on ne aika kovat, tuon oven valo on taas juuri sitä sävyä mitä hain. Saliin en sen takia juuri viritellyt muita valoja koska olisivat olleet ihan eri sävyjä uusien valojen kanssa. Joulukuusen valot voi olla eri sävyjä, kuusi on kuitenkin vain joitain viikkoja salissa.

   Poista
 4. Ihana vesseli <3 Suloinen :) Ihania tunnelmia sielä teillä, kaunista! Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesseli on ollut melkoinen, ei ole mummilla tyhjää hetkeä kun isoveljensäkin on hoidossa. Nyt sain pienemmän unille ja isomman pihalle papan kanssa.

   Poista
 5. Viimeisen kuvan "valo" on kyllä näistä kaikista ihanin.
  Nyt valoja ei voi olla liikaa. Tämän sateisen sunnuntain voikin sopivasti käyttää valosarjojen asentamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hän on isoveljineen se ihanin valo. Miten voikaan olla lapsi niin nauravainen ja yhtä hymyä. Luulen että minäkin laitan vielä lisää valoja helpottamaan pimeän vuodenajan tuskaa.

   Poista
 6. Valot tuovat ihanaa tunnelmaa ja kaikki mahdollinen lisävalo on tosiaankin nyt tarpeen! Oma silmäni on alkanut pikkuhiljaa tottua myös kirkkaampiin valoihin, vaikka aluksi ne tuntuivat tosi kylmiltä ja kovilta. Nyt tekisi mieli "kirkastaa" myös kodin valaistusta, vaan nyt lamput eivät tietenkään kulu mihinkään ja toimivaa en vaihda :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään ei lamput kulu, ledit on kestäviä. Paitsi meillä posahti pihavalo syreenistä eikä ollut kuin reilun vuoden vanha. Sisällä taasen posottaa kaksi Ikean tähtivaloa jo kahdeksatta vuotta.

   Poista
 7. Ihana tuo vanha ovi valoineen. Ihanin mummin valo löytyy taatusti alimmasta kuvasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)