sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Lukuviikonloppu

Sain ystävältä vinkin hyvistä kirjoista joita en ollut vielä lukenut. Minä kun luen niin paljon että oikeasti välillä tuntuu ettei kirjastolla ole oikein mitään uutta annettavaa. Talven myötä ajoittain suorastaan ahmin tekstiä, kassillinen kirjoja saattaa kulkea käsieni läpi viikossa.
 Ann Rormanin kirjat olivat minulle uutta ja onnekseni krjastosta löytyi kolme ensimmäistä kirjaa, pääsin lukemaan ne järjestyksessä. Vauhti oli kirja päivässä.
Kirjat ovat yhdistelmä lemppareitani, historiallisia romaaneja ja rikosromaaneja.
Suosittelen!

11 kommenttia:

 1. Vau. Ihailen ihmisiä, jotka jaksavat lukea kirjoja. Multa se ei luonnistu. Joskus nuorempana kyllä luin. (Tsemppiä sinnekin!) Mukavaa adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen aina lukenut paljon, siitä hetkestä alkaen kuin opin lukemaan. Etenkin talvi-iltoina luen paljon. Mutta ei minullekaan ihan kaikki kirjat käy. Joskus jää kirja kesken kun yksinkertaisesti teksti ei kulje silmissä.

   Poista
 2. Minä oon kausi ihminen. Välillä saattaa mennä kymmenen kirjaa putkeen ja sitten tulee tauko jolloin teen kaikkea muuta. Nyt on taas kirjakausi mutta kaksi olen saanut vasta luettua viikon aikana kun on kaksi pientä villiä pikkumiestä kotona niin ei kerkeä lukemaan niinkuin haluaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kausittain menee minullakin. Ja talvella enemmän koska kesä on puutarhan aikaa. Isot lapset ovat plussaa lukemisen suhteen :)

   Poista
 3. Hyviä lukuhetkiä sinulle ja kiitos myös kirjavinkistä. Minulle nuo kirjat ovat ihan uusia tuttavuuksia. Lukeminen kannattaa aina, sanoo mm. Jörn Donner.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lukea, minä tykkäsin. Minustakin lukeminen kannattaa aina.

   Poista
 4. Olen lukenut tuon Porto Francon vartijan. Alkuun se tuntui raskaalta, mutta vauhtiin lähdettyään ei voinut kesken jättää.
  Meillä on tosi hyvä kirjasto, jonne uutuudet tulevat nopeasti. Luen niin ahkerasti, että hyvästä kirjastosta huolimatta kirjoja tulee myös ostettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lue ehdottomasti nuo kaksi muutakin. Se on jännä miten toisen lempikirja on toiselle liian raskas. Minä olen kokeillut Sofi Oksasen kirjoja mutta ei uppoa, pakko lopettaa kesken. Meilläkin on hyvä kirjasto, uutuuksia saa nopeammin luettavaksi kuin isosta kirjastosta. Pelkään vain että kuntaliitos toi siihen muutosta.

   Poista
 5. Pitääpä muistaa nämä! Meillä on onneksi hyvä kirjasto...

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)