lauantai 1. lokakuuta 2016

Pentupläjäys

Tänään harjoittelin pentujen kanssa potrettikuvien ottamista. Muutama ihan kelvollinen otos mutta ehkä huomenna kuvaillaan lisää. Kaikista pennuista en saanut ns. yksityiskuvaa sitten millään. Ketä väsytti tai kellä oli liikaa vauhtia. Tässä tämän päivän antia:
 Tätä se kuvaaminen on. Muut ihan hiljaa vaan yksi keskellä haukottelee.
 Ja kun kaikkien asento hyvä ja ovat liikkumatta niin tietysti kamera liikahtaa. Joululahjaksi toivon uutta kameraa.
 Neiti Nuppu, pentueen selkeästi rauhallisin jäsen. Ei arka eikä ujo mutta selvästikin tarkkailevainen luonne.
 Tämä musta on vienyt kaikkien sydämen. Ihan mieletön kehrääjä joka pitää silittelystä. Sohvalla maatessaan kääntää massun esiin ja oikein nauttii kun rapsuttaa. Mustan jota kutsumme Muruksi ulkonäkö tai oikeammin vartalon malli on vähän erilainen kuin muilla. On enemmän tanakka ja kasvot leveämmät. Taitaa tulla isäänsä.
 Punainen pentu on tällä kertaa saanut kokopunaisen turkin. Vaaleaa kermaa ja upea tumma marmorikuvio selässä. Ja se yhdistettynä mitä ihmisystävällisempään luonteeseen jota kuvitella saattaa.
 Hertasta on tulossa melkoinen hiirikissa. Ihan uskomattomat refleksit ja saalistusvaistot. Toivottavasti uudessa kodissa on mahdollisuus näitä taitoja käyttää. Hertta on malliltaan siroin pentu, tulee ihan selkästi Almaan, emoonsa.
Mustavalkoista kutsumme työnimellä Jessi. Jessi päätettiin jättää meille, edellisestä mustavalkoisesta kissastamme on pitkän pitkä aika. Ja koska Jessin luonne on hyvä kuten muillakin pennuilla ja saalistusvaistoja löytyy niin uuden hiirenmetsästäjän virka on siltä osin täytetty.

23 kommenttia:

 1. Oi miten suloisia, aivan ihania kuvia!!!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat potretit onnistuit ottamaan! Ei ole todellakaan helppo homma noiden vipeltäjien kanssa. Ihastuin täysin tuohon punakirjavaan pikkuiseen, mutta älyttömän suloisiahan ne kaikki ovat. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia olet tästä porukasta saanut :)
  Vauhtia ja vaarallisia tilanteita varmaan riittää näiden toimesta ;-)

  VastaaPoista
 4. Iiiiihaniaaa! Niin suloisia.
  Kissasta ylipäätään on vaikea saada kuvaa. Tänään yritin kuvata Juusoa, niin eikös se heti kääntänyt päätään siten, että kuvassa pään kohta oli yhtä syheröä. Sama toistui niin monta kertaa, että luovutin.

  VastaaPoista
 5. Tulipa mieleen lämpimiä muistoja siitä ajasta kun oma kissa sai seitsemän pentua. Yhden pennun nimi oli Nuppu:)

  VastaaPoista
 6. Mitenkä suloisia ovatkaan, hyvin olet saanut kuvattua. Toi musta on aika tarkkaavaisen näköinen, keltainen nauttiva. Toivottavasti kaikki saavat hyvän kodin. Haikea on varmasti luopua.

  VastaaPoista
 7. Todella suloisia karvapalloja. Hienot kuvat.

  VastaaPoista
 8. Ihania! Tiedetään - kissasta on vaikea saada otettua kuvaa, saatikka koko laumasta :) Ihan mielettömän ihania söpöläisiä, ottaisin ne kaikki..

  VastaaPoista
 9. Voi mikä kuvauksellinen katras - melkoisen hellyttäviä poseeraajia. Ei helpoimpia mahdollisia kuvattavia, mutta supersuloisuus antaa aika paljon anteeksi, jos vähän kamera heilahtaa :).

  VastaaPoista
 10. Onpa ihana pesue. Meidän 12 v vanha kisulimme kuoli elokuussa. Epäilen, että sai myrkkyä. Olimme tyttöjen kanssa Espanjassa, kun mies oli löytänyt meidän lemmikin.Tänään pienin neito vei kukkia meidän rakkaan lemmikin haudalle.

  VastaaPoista
 11. Kovin ovat suloisia. Ja luonne-erojakin löytyy. Toivottavasti kaikille löytyvät sopivat kodit.

  VastaaPoista
 12. Nykyään taitaa pentuja olla aika vähän tarjolla, joten kodit löytyvät varmaan helpolla. Yritin itsekin laskea, miten kolme kissaa täällä menisi, mutta kaksi taitaa olla meillä optimi. Nuo pennut ovat todella suloisia mussukoita! :)

  VastaaPoista
 13. Olis kuule pitäny laittaa tähän joku pentuvaroitus!En kestä :)

  VastaaPoista
 14. Juu kyllä, otsikkoon tosiaan olisi pitänyt laittaa joku pentuvaroituskolmio tai vastaava ;) Niin ihania ovat kaikki nämä kaverukset. En tosiaan uskalla mennä käymään missään paikassa, jossa on lähistölläkään kissanpentuja. Voi suloisuus!

  VastaaPoista
 15. Voi iiiiiiik! Tuo Muru eli Minimusti on jotain pökerryttävän ihanaa. Ja jos se on muutenkin mustimainen eli ihana luonne, kehrää ja rakastaa masurapsuja, niin siitä tulee selvästi samanlainen kotipantteri, joka on maailman täydellisin lemmikki ja suloisin kissa. Oi että. Kaikki näyttävät ja kuulostavat niin ihanilta! Miten joku noin pieni voikin olla jo ihan täydellinen pakkaus.

  VastaaPoista
 16. Tosi kaunis ja iloisenkirjava pesue. Ihana punatabbypoikakin joukossa. Ja nuo kilpikonnat, musta poika sekä mustavalkoinen Jessi. Kivat nimet. Ja hienoja kuvia. Ei ole helppoa kissanpennun kuvaaminen, varsinkaan tuollaisen joukkion. Olet onnistunut oikein hienosti.

  VastaaPoista
 17. Eikä ❤️ Hirvee vauvakuume!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)