sunnuntai 28. elokuuta 2016

Otto 2008-2016

Lauantaina hieno päivä Mustilassa sai mustan lopun. Ollessani paluumatkalla sain puhelun jossa kerrottiin tien laidassa olleesta kuolleesta kissasta. Kuvauksesta tiesin heti että kyseessä on meidän Otto. Olin niin varma asiasta, että otin kaupasta pahvilaatikon mukaan ja ajoin katsomaan kissaa.

Ajatukseni oli oikea. Otto oli ottanut yöllä yhteen auton kanssa jonkin matkan päässä kodista. Loppu on tullut luojalle kiitos silmänräpäyksessä. Ilmoittajalle olen kiitollinen, hän vaivautui selvittämään kissan omistajan ja niin meidän ei tarvitse miettiä viimeiselle matkalle lähteneen Oton kohtaloa. Otto pääsi reissultansa kotiin, oman pihakuusen alle myyräojien lähelle.
 Otto, painonsa arvosta puhdasta kultaa. Kissa jonka sydän sykki kaikille. Otto oli kahdeksan kiloa täyttä raavasta myyrän metsästäjää. Siitä huolimatta aina niin hellä talon pennuille. Otto oli aina valmiina rapsutuksiin tai kinkun syöntiin. Otto piti huolta isoveikasta Aatu-kissasta, Oton kanssa arka Aatu uskalsi sellaista mitä muuten ei olisi uskaltanut. Jos maailmassa olisi auki terapiakissan virkoja, olisi Otto valittu sellaiseen ensimmäisenä. Otto oli kissa joka eli hyvän ja rikkaan elämän.
Nämä kuvat jäivät Oton viimeisiksi kuviksi.

Ikävä on kova.

27 kommenttia:

 1. Voi miten surullisia uutisia😞, mutta onni tosiaan, että saitte tiedon ja että Otto pääsi omaan pihaan lepäämään! Halaus täältä!

  VastaaPoista
 2. Voi miten surullista! Onneksi loppu oli nopea ja Otto voi kehrätä pilvenlaidalla maallisen tomumajan levätessä omassa rakkaassa pihassa! Tällainen aina koskettaa! Lämmin halaus!

  VastaaPoista
 3. Mua rupesi ihan itkettämään, kun luin. Voin vain kuvitella surun määrää. Halaus täältä.

  VastaaPoista
 4. Voi voi, surullista! Muistele Ottoa hyvällä, sitä, että se oli!

  VastaaPoista
 5. Voi kun teillä oli rankka loppupäivä. Ikävä on varmasti kovat useammallakin ihmisillä. Onneksi saitte tietää, mitä Otolle kävi.

  VastaaPoista
 6. Otosta tuli kissaenkeli. Otolle lempeitä tuulia ja hyvää matkaa sateenkaarisillalle 💙 Siellä on monta ihanaa ystävää vastassa, meidän Thure ja Moseskin. Voimia perheenjäsenen menetyksestä koko poppoolle ❤

  VastaaPoista
 7. Otosta tuli kissaenkeli. Otolle lempeitä tuulia ja hyvää matkaa sateenkaarisillalle 💙 Siellä on monta ihanaa ystävää vastassa, meidän Thure ja Moseskin. Voimia perheenjäsenen menetyksestä koko poppoolle ❤

  VastaaPoista
 8. Voi Ottoa! Silityksiä hänelle ja voimia teille.

  Airi

  VastaaPoista
 9. Onneksi tosiaan saitte tietää asiasta. Varmasti olisi jäänyt harmittamaan ja mietityttämään, että minne kaveri joutunut.
  Koittakaahan jaksaa, varmasti vie aikansa kun tottuu siihenkin, että yksi karvakaveri on joukosta poissa.

  VastaaPoista
 10. Kyllä se kovan surun saa aikaiseksi kun rakas lemmikki kuolee. Olen myös sen kokenut. Turhaan sanotaan että se oli vain eläin. Ei se on perheenjäsen.
  Koittakaa jaksella, hyvä kun löysitte kisulin ja saitte sen haudata.

  VastaaPoista
 11. Oivoi, onpa surullista! Isän Ottokin jäi auton alle muutama vuosi sitten. Sekin oli erikoinen kissa, hoiti pentuja niin että kaikki luuli sen olevan emokissa... Kaikki kissat ovat omia persooniaan. Onneksi saitte haudata sen omalle pihalle. Teille jää hyvät muistot Otosta.

  VastaaPoista
 12. No tulipa todella surullinen päätös päivälle. Lemmikin menetys on aina kova pala purtavaksi. Onneksi on jäljellä hienot muistot.

  VastaaPoista
 13. Osaanottoni ja voimia tulevaan.

  VastaaPoista
 14. Voi Otto raasua, suru on varmasti kova. Tiedän miten ikävää lemmikistä luopuminen on, kyllä he ovat aina niin täysin perheenjäseniä. Halit täältäkin!

  VastaaPoista
 15. Voi miten surullista. Itsekin olin kiitollinen siitä, kun Arvon yli ajanut kuljettaja tuli ovelle ilmoittamaan. Vaikka ei se sitä surua helpottanut.

  Jaksamista ja halaus.

  VastaaPoista
 16. Lemmikin lähdön tekemä suru on aika raastavaa.
  Eikä tällaisessa tilanteessa ole mitään järkevää sanottavaa, lohdutuksesta puhumattakaan.

  VastaaPoista
 17. Surullinen päätös taimipäivälle. Bougiesta taitaa tulla Oton muistopensas. Otolle rapsutuksia pilven reunalle.

  VastaaPoista
 18. Voi kuinka surullista. Voimia <3

  VastaaPoista
 19. Lämmin halaus suureen suruun <3

  VastaaPoista
 20. Voi… ihan nousi pala kurkkuun tätä lukiessa. Ihana kirjoitus sinulta Otosta, joka kaikesta päätellen eli aivan täydellisen onnellista kissan elämää muiden kissojen ja sen "terapiasta" kaiken irti ottavien ihmisten ympäröimänä.

  VastaaPoista
 21. Lämpimin ajatuksin,
  myötäeläen.

  VastaaPoista
 22. Osanottoni suruunne, lepää rauhassa Otto ♥
  Nää uutiset on aina yhtä surullisia ja koskettavia. Meilläkin asustaa kaksi kissaa. Yhden kissan olemme menettäneet auton alle, ja valitettavasti meidän Tyyne ei ollut yhtä onnellinen (jos näin voi sanoa) ja vain puolittain halvaantu törmäyksessä. Onneksi löysin hänet heti, ja pystyimme päättämään Tyynen päivät kunniallisesti eläinlääkärillä.
  Ei menetykseen koskaan totu, vaikka kipu muuttaa muotoaan vuosien kuluessa, kaihoisaksi ikäväksi. Onnelliset muistot säilyy sydämessä.♥

  VastaaPoista
 23. Olen niin pahoillani :( Otto kuulosti mahtavalta kissaystävältä. Huriseva pikkuinen Pippa sylissä täällä nakuttelen pala kurkussa ja voi niin elävästi kuvitella, miten ikävä teillä tuota kissakaverianne on. Olen niin vilpittömästi surullinen tästä uutisesta :(

  VastaaPoista
 24. Voi, miten surullista. Ikänsä puolesta Otolla olisi ollut vielä monen monta myyrävuotta edessä. Lämmin osanottoni suruunne!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)