keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Testijengi

Karvakamujen testijengi ry. testasi eilen salin mattojen uusien paikkojen toimivuudet. Vähän kynsittiin, kieriskeltiin ja pötköteltiin. Yhdessä ja erikseen. Mutta annetaan jengin kertoa mielipiteensä uudistuksesta:
Otto: No Iines, mitä mieltä sä oot. Eiks oo hyvä nyt, paremmin pinta-alaa teroitella kynsiä.
Iines: Samaa mieltä, ja sit tässä on tosi hyvä vähän pyöriskellä, jää irtokarvat tosi hyvin kiinni. Ja takut.
 Aatu: En mä taida olla mitään mieltä, ihan sama. Mitä muut sanoi? Ujostuttaa tällainen haastattelu, mut täällä pelakuun takana oon hyvin piilossa, vai mitä.
 Alma: Kyl se ihan hyvä oli mutta mieluummin teen sun kanssa täs näit patalappui. Tää villa on paljon pehmosempaa. Jos toukokuussa saadaa niit pentui niin saisko niille alustan tästä kankaasta?
 Sininen ruusumatto on nyt arkun alla. Arkun paikka on ehdottomasti sohvaryhmän edessä pöydän virkaa toimittamassa. Alle kävi pienempikin matto mainiosti.
 Ja Nain on nyt ruusumaton tilalla eikä sen päällä ole mitään. Mietin kyllä josko siirtäisin keinutuolin taas tuvasta saliin tämän maton päälle.
Melkeinpä tuo on yt kuin paraskin tanssilattia. Salin pituus on peräti 7,2 metriä, on siinä yksittäiselle lattialankulle pituutta. Mielellään lankkuja pitäis enemmän esillä, mutta jalan alle matto on paras. Minun on pitänyt tänään uuneja sytytellessä ihan vaan huvikseni hipsutella villamaton päällä. On se nyt vaan niin ihana kun on esillä eikä huonekalujen alla piilossa.

22 kommenttia:

 1. Kerrassaan suloinen testiryhmä. Sali näyttää kauniilta ja siniset matot pääsevät nyt oikeuksiinsa upeaa lankkulattiaa vasten.

  VastaaPoista
 2. Mitä, eikös teillä asetellakaan mattoja kissojen mieltymysten mukaan!
  On se vaan niin kaunis matto, ettei välttämättä mitään päälleen kaipaa (paitsi pari kissaa somistaa kyllä oikein hienosti).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei asetella ei, olen kelvoton palvelija. Kissankarvat somistaa kauniisti mitä tahansa :)

   Poista
 3. Kiva postaus! Teillä on aivan ihana sali. Matot ovat upeita ja käyvät hyvin tuohon kauniiseen ympäristöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sali on minun lempihuone tässä talossa.

   Poista
 4. Miksi teette pentuja kun kissoja muutenkin on niin paljon kodittomans??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kysymykseen löytyy vastaus aiemmista kissapostauksista, luehan sieltä :)

   Poista
 5. Huikean ihana sali!
  Asiantuntevalta vaikuttaa testiryhmä. Hyvä, että kunnon kynnenteroituspaikkakin nyt. Ei mitään huonekaluja esteenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testijengi on erittäin asiantunteva monen vuoden kokemuksella. Mikä siinä onkin että kissojen mielestä villamatto on paras kynsienteroituspaikka.

   Poista
 6. Kauniit matot kauniissa salissa!
  Testaajat kuitenkin kaikkein suloisimmat.

  VastaaPoista
 7. Keinutuoli on "ilmava", joten tuo ihmeessä tuoli saliin, jos itsestäsi siltä tuntuu. Kohtahan päästään talven pakkasista, joten varmaan oleilet enemmän salissa. Mikä on parempi paikka kuin keinutuoli.

  Mistä tunnistaa käsinsolmitun maton konneellisesti tehdystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhaan kun pääsee niin siten ei olla sisätiloissa yhtään. Mutta kyllä sitä kevään myötä tulee oltua salissa enemmän. Se on talon valoisin huone, ehkä juuri siksi.

   Minä en ole mikään asiantuntija matoissa. Omat käsinsolmitut erottaa koneellisesti tehdyistä ainakin painon perusteella, koneelliset on kevyempiä. Käsinsolmituissa työnjälki on erilainen, ei niin tasainen. Koneellisissa ei yleensä ole hapsuja, mutta on meillä sellainenkin koneellisesti tehty missä on hapsut.

   Poista
 8. Ihana testiryhmä ja teillä on kyllä kaunis koti! Itsekin haaveilen tuon tyyppisistä matoista, mutta niiden aika on vasta sitten kun saa remontit tehtyä ja huoneiden värimaailmat päätettyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Villamatoissa väri on aina kovin hallitseva mutta juuri siksi ne ovatkin kauniita.

   Poista
 9. MIelenkiintoista - hyvä kun teit tämän ja edellisen postauksen. Niin kauniit matot!! Ja toki kissatkin varsin viehättäviä :). Kannatti ehdottomasti silloin 10 v sitten satsata näihin upeisiin mattoihin. Minäkin tarvitsisin tuollaisen komean sinisävyisen maton jo tulevalle kesälle; en millään haluaisi räsymattofiilistä vintille vaan vähän fiinimmän ilmeen…

  Lumipesuvinkki oli minulle uutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kannatti satsata. Luueln että vintillenne sopii vähän fiinimpi tyyli. Villamatto ei ole meilläkään mikään tuvan matto, siellä pitää olla räsymatot.
   Lumipesu on parasta villamatoille :)

   Poista
 10. On teillä kaunis sali. Tummansininen mattohan sopii hienosti tuon tummansinisen sohvakaluston kanssa. Voi mikä testiryhmä.

  VastaaPoista
 11. Kyllä on kaunista :) Ja kyllä nuo kissat tuon testaamisen osaa. Meilläkin oli jokusen viikon keittiön matto poissa ja kun sen eilen laitoin pestynä paikoilleen oli meilläkin testiryhmä heti paikalla.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)