tiistai 8. joulukuuta 2015

Kissa vieköön

Ne ihanat kissat, kuraturkit, täplämassut ja hikitassut. Ulkoilevat, tulevat sisälle eivätkä pyyhi tassujaan.
 Ai puhutko sä meistä? Ei me olla mitään tehty, tässä köllötellään vaan. Jos viittit, niin rapsuta ny edes vähän, tosta leuan alta.
 Ai noi, ei ne mun karvoja oo. Almallakin on samanväriset!
 Kuule, ei tällainen söpö eläkeläisnallekarhu mitään sotke, tai jos sotkee niin syytä dementiaa.
 Joo tiedetään, sun kaunein liina, sekin oli Alma! Ihan varmana oli, mä näin!
 No ton mä ehkä saatoin tehdä, mutta kun sisälle on päästävä nopeasti. Ja sit pitää vähän raapia ovea kun palvelusväki ei heti kuule. Nih, mitäs et tule heti avaamaan ovea
Mut toi on kyllä sen nallekarhun tekemisiä. Se roikkuu aina ikkunan tiivisteessä kun haluaa sisälle, se on sellanen nössö eikä raavi ovea. Mä olen Otto ja tiedän kyllä mikä palvelusväkeen tehoaa.

Ja palvelusväki taitaa ottaa tänään kiltisti rätin ja pesuainepurkin käteensä ja pestä oven. Eikä haittaisi jos pesukone pyörittäisi vähän valkoista likaista pyykkiä.
Koska ne ihanat ihanat kissat.

23 kommenttia:

  1. Noillahan on putipuhtaat tassut, miten niin kuraa???
    Voi, eläkeläisnallella on tupsukorvat ♥
    Eihän noille mussukoille voi olla mistään vihainen. Ainakaan montaa sekuntia enempää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tassut on kätevästi jo putsattu pöytäliinaan ja päiväpeittoon :D Aatu-eläkeläisellä on kyllä mahtavat tupsukorvat. Vanhemmiten tupsut on vähän kasvaneet, tai sitten kuvittelen. Ole noille sitten vihainen, ei onnistu.

      Poista
  2. Ihana postaus kissanomistajan arjesta. Mutta kun kissat ovat niin syötävän ihania, sitä tekee ihan mitä vain, eikä pikkuisista karvapöllyistä piittaa.
    Rapsutuksia noille mussukoille Juusolta ja Juuson mammalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pesukone onneksi hoitaa liat ja kurat ja oveen tehoaa pesuaine ja rätti. Vastapalkaksi saa pöllytellä vatsakarvoja ja silittää ikikehrääjiä, se korvaa paljon. Pojat lähettää Juusolle terkkuja.

      Poista
  3. Tulis pian lunta niin ei kurat tulisi sisälle saakka. Töissä selviteltiin kadonneen kissan omistajaa, ja onneksi löytyi FB:n välityksellä kissalle omistaja. Kissa oli ollut kateissa heinäkuusta lähtien..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lunta tai jäinen maa, sitten ei olisi niin paha. Olipa kissa ollut pitkällä reissulla.

      Poista
  4. Näyttää ja kuulostaa tutulta.. Tulisi hieman enemmän tuota lunta jotta uskallan vaihtaa jouluksi valkoiset sohvanpäälliset.. Täällä terrorisoidaan ja rällätään pitkin poikin sisällä -2 asteen pakkasen vuoksi.. Mukamas liian kylmää. Juuri luutusin kaadetun kuusimaljakon.. :)

    VastaaPoista
  5. Näyttää ja kuulostaa tutulta.. Tulisi hieman enemmän tuota lunta jotta uskallan vaihtaa jouluksi valkoiset sohvanpäälliset.. Täällä terrorisoidaan ja rällätään pitkin poikin sisällä -2 asteen pakkasen vuoksi.. Mukamas liian kylmää. Juuri luutusin kaadetun kuusimaljakon.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valkoinen ei oikein ole ulkoilevien kissojen talouden väri. Pojan päiväpeitto oli kuitenkin niin edullinen Ikeassa etten voinut olla ostamatta. Vitosella lähti. Kun on kevyt niin voi pestä vaikka kerran viikossa.
      Kuusimaljakot on kissojen klassikoita, ne pitää aina kaataa :D

      Poista
  6. Kissat vie ja palvelusväki vikisee :)
    Itse aamulla mietin, että kyllä olen pöllö; illalla kun menin nukkumaan, Lara nukkui tyynylläni. En raaskinut häätää kissaa jalkoihini (jossa kissa aina yöt nukkuu), otin vaan tyynystä pienenpienen kulman itselleni ja niin me nukuimme aamuun asti :) Kissa tyynyllä kylkeään käännellen peppu tai pää päässäni kiinni, aina välillä kehräten.
    Kolmatta kertaa en kyllä anna käydä näin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin, palvelusväki vikisee ja kissa vie :) Alma tykkää nukkua jaloissani eikä liikahda piirunkaan vertaa vaikka yritän suoristaa jalkojani kissan kohdalla. Minä olen se joka antaa periksi.

      Poista
  7. On tuo kuratassujen jälkien putsaaminen niin tuttua. :D Tupsukorvat ovat mahtavat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka päivä saa jostain olla putsaamassa tassunjälkiä. Froteepyyhkeet ruokakuppien ympärillä auttaa vähän, katit suuntaa yleensä ensin kupeille kun tulevat sisälle.

      Poista
  8. Joo, tämä on näiden sulokuonojen puoli, mikä sekin kuuluu pakettiin ;). Meilläkin on koira rampannut pihalle ja takaisin tänään varmaan kymmenen kertaa. Ei vaan jaksa joka kerta pyyhkeen kanssa olla vastassa, kun muutakin puuhaa olisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulokuonon kun ottaa niin pitää hyväksyä koko paketti, irtokarvat ja kuratassut. Koiran tassut on minusta ne pahimmat, kissat sentään putsaa itsekin.

      Poista
  9. Voi ei ja apua! :'D Kissat, nuo niin vihastuttavan rakastettavat elukat. Itseltäkin löytyy kaksi. Meillä ei kuratassuilla, kun sisällä elelevät molemmat, mutta tänään viimeksi hihittelin leivonnan jälkeen jälkiä siivotessani kun toiselta tummalta työtasolta sai pyyhkiä myös kissantassunjälkiä...jauhoisia sellaisia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuttavat ja vihastuttavat, mutta niin rakkaat. Kissat ja jauhot, siinä vasta yhdistelmä :D

      Poista
  10. Tutun näköistä! :) Pyyhe odottaa kyllä meillä oven sisäpuolella pahimmailla keleillä, mutta aina ei jaksa itsekään olla niin terävänä pyyhkimässä. Ja joskus ne peijoonit livahtavat täysillä ovenraosta, ettei puhettakaan pyyhkimishommista. Mutta kukapa niille kauan jaksaisi jurnuttaa, kun ihania ovat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin taitavat tietää milloin odotan pyyheen kanssa. Sitten livahdetaan ohi tai tullaankin toisesta ovesta sisälle. Tassuihin kun ei saa koskea.

      Poista
  11. Nyt repesin :D Tää on ihan kuin meiltä. Naurattaa kun tuvan pöydälle on laitettu joululiinat ja koristeet ja toisessa päässä on froteepyyhe, koska Aamu menee aina siihen makaamaan, kun on tullut sisälle ja syönyt.

    Meilläkin on pyyhe tuulikaapissa pahimpia kuratassuja varten, mutta aika laiskasti sitä tulee käytettyä. Kissat onneksi siivoavat itsensä sen verran hyvin. Ja ruokakupin ympäristö on se pahin sotkukasa. Mutta noi on onneksi pieniä ja helppoja sotkuja. Kaksi asiaa on, josta saan hepulit ja ne on oksennus sängyssä/sohvalla/lankakorissa/kengässä tai matolle pyyhitty kakkapylly. Onneksi näitä on sentään aika harvoin. Viime yönä tosin heräsin siihen, kun Alma alkoi yskiä sitä oksennusta sängyssä ja sain sen just työnnettyä lattialle. Ei tarvinnut alkaa petivaatteiden vaihtoon keskellä yötä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen jo harkinnut froteepyyhkeitä pöytäliinana :D Eikä haittaisi vaikka olisi lakanakin samaa materiaalia. Auts, okesennus kengässä taitaa olla se pahin, tai tuo matolle pyyhitty takamus, siihen meillä välillä törmää.

      Poista
  12. Niin tuttua <3 Paitsi meillä ei pidetä pöytäliinoja ollenkaan :)

    VastaaPoista
  13. Kissukat on niin ihania, vaikka ne vähän sotkeekin ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)