keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Hupsis

Ihan turha ostos, maljakko ja kulho. Mutta joku niissä minuun vetosi kirpparilla hinnan lisäksi. Maljakolle on aina käyttöä, eikä niiden valikoima kaapissa ole mikään suuren suuri. Kulhoja alkaa olla omiin tarpeisiin, no, tarpeeksi.
 Kahden euron maljakko. Ostaessa oli likainen kuin mikä ja tapani mukaan lykkäsin maljakon tiskikoneeseen. Tällä kertaa ei olisi kannattanut. Nyt maljakossa on hiushalkeamat pohjassa ja kyljessä. Pikkasen harmitti mutta itsepä otin riskin. Halkeamasta huolimatta en heittänyt maljakkoa pois, pitää se vielä toistaiseksi vettä.
Euron kulho selvisi tiskikoneesta hienosti ja oli saanut siellä kirkkautensa takaisin kuten maljakkokin.
---
Lasten joulujuhlarumba alkaa tänään ja päättyy huomenna. Onneksi on lapsia vain kahdessa eri koulussa, kahdet juhlat vielä jaksaa. Huominen kyllä vähän jännittää. Nuorempi poika on oikein puheroolissa mikä on meidän lapsille harvinaista, kukaan heistä ei ole ollut esiintyjä sielultaan.
Mutta eiköhän se hyvin mene.

5 kommenttia:

 1. Kivat ostokset! Minäkin laitan kaikki astia-ostokset aina tiskikoneeseen, tulee puhdasta ja kirkasta. Vanhasta Riihimäen maljakosta lohkesi palanen koneessa, se kyllä harmitti mutta edelleen jatkan koneessa pesemistä :)

  VastaaPoista
 2. Kauniin klassiset astiat!
  Täällä vain haaveillaan kristallimaljakosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo taitaa olla puristelasia vaikka kristallilta näyttävätkin. Sellaista köyhän naisen kristallia :D

   Poista
 3. Ihania löytöjä <3 Itse en ole keräilijä, joten pidän pieniä kolhuja vain astian kaunistajana :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)