tiistai 1. joulukuuta 2015

Koristeita, vai ei?

Vielä vähän joulupipareista.

Tämän tein tyttären perheelle. Oravia oli toiveena joten niitä on kaksi. Seurana yksi pieni pupunen, vähän kuin mummin mussukka. 

Omaan asetelmaan tuli kettuja ja kolme pupua. Omassa perheessä on ollu tapana ettei asetelmaa syödä, se kun ehtii pölyyntyä pöydällä muutaman viikon aikana ihan kiitettävästi. Tyttären perheessä syöminen oli jo aloitettu. Ehkä meilläkin saa tänä vuonna.

Joulukuu starttasi tänään mutta eipä minulla ole sen kummempaa joulufiilistä, taitaa vähän rassata ainainen pimeys ja märkyys. Luminen maa on vahvasti toiveissa. Ulkona sataa räntää, jospa se vaikka lumeksi muuttuisi.

6 kommenttia:

 1. Hienoja ovat kumpainenkin. Kasasin meidän suuren piparkakkutalon kuumaliimalla, joten meillä ei herkutella piparitalolla tänävuonna ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaliima on hyvä vaihtoehto, täytyy laittaa vinkki korvan taakse. Yksi syy miksi en tee enää taloja on se tuskainen kasaaminen, mutta kuumaliimalla olisi ihan helppoa.

   Poista
 2. Oletpa sinä taitava piparimaakari. Miten noin ihania kuvaelmia edes raaskii syödä.

  VastaaPoista
 3. Minä laittaisin asetelman sellofaaniin joulunalusviikkojen ajaksi, ettei ehtisi pölyyntyä Eihän nyt ruokaa heitetä menemään. Tapanina viimeistään asetelmaa voisi ruveta napostelemaan. Piri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen että lapset saavat alkaa syömään tuota itsenäisyyspäivän jälkeen :)

   Poista

Kiitos kommenteista :)