maanantai 27. kesäkuuta 2011

Ikävä

Kuopuksella on aina ikävä Kaapoa kun toinen ei ole täällä.
Mikä onni siitä seurasikaan kun koiruus sai jäädä viikon lomalle meille.
 Kyllä on rapsutteluja ja haleja riittänyt.
 Otto-kissaa ei touhu voisi vähempää kiinnostaa. Paljon parempaa olisi kun joku heittäisi makkaran ruokapöydästä tuohon nenän eteen. Otto onkin ihan mahdoton kerjäämään, kuin koirat. Syö kissanruokia  uskomattomia määriä (ja toivottavasti myyriäkin), mutta silti on aina pientä herkkupalaa kerjäämässä. Vie jopa kädestä jos liian lähelle päästää.
Oton alla oleva villalangalla kirjailtu tyyny on mieletön löytö kirpparilta.
Hinta 1e!
Turha toivoa että samanlaista osumaa tulisi toista kertaa eteen.

7 kommenttia:

 1. Ohhoh, mikä tyynylöytö tosiaan! Niin, ei kai Ottokaan kovin riemuissaan koiravieraasta ole niin kuin minun Ransukaan... Mutta kiva että koirallakin on huushollissa joku kaveri!

  VastaaPoista
 2. Hihi, elukat on hassuja :)
  Meidän kissat kerjää myös, etenkin Pulla.. Se istuu jalan vieressä tuijottamassa, kun joku tekee leipää ja toivoo, että taivaalta sataisi juustoa...!

  :D

  VastaaPoista
 3. Saila: Otto on Kaapon kaveria jos sattuu olemana hyvällä tuulella, yleensä koira ei kiinnosta, ruoka on tärkeämpää :D

  Ruusa: Oi, juustosade olisi Otto-pojan mieleen!!

  VastaaPoista
 4. Jopas oli edullinen löytö!

  Ihania kuvia Kaaposta ja kuopuksesta...ja ihana on Ottokin..☺

  VastaaPoista
 5. Mahtava tyyny! Ottokin näyttää siitä nauttivan, vaikka olisikin makkarat mielessä. Kivoja postauksia sulla, vaikkein ole ehtinyt kommentoimaan.

  VastaaPoista
 6. Kaunis tyyny tosiaan. Olen itse alkanut taas salaa ja hiljaa hieman haaveilemaan tuollaisesta "kaaposta":) Eihän se satu olemaan tyttökoira ja ettehän olisi halukkaita saamaan sekarotuisia pentuja maailman suloisimman arktisen vetokoiran kanssa? :D

  VastaaPoista
 7. Leena: Kaapo on nimensä veroisesti uros :) Lisääntymiskelpoinen on kyllä!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)