perjantai 13. marraskuuta 2009

Ulkoilua

Ihan liian vähän tulee otettua ulkokuvia. Aina kamera jää sisälle ja kun sen muistaa, on kuvaushetki jo mennyt ohitse. Tässä kuitenkin muutama. Kuopus poseeraa pihavaahterassa.
On niistä isoveljistä hyötyäkin. Jos ei muuta niin vetävät kuopusta pulkassa. Pihahaalarina eskarilaisella on isoveljen vanha Remu-haalari. On pysynyt tosi hyvänä. Kuopuksella taasen on eskarilaisen vanha Lassie-haalari. Hyvä on sekin.
Kaaposta oli toivottu pihakuvia. Niistä ensilumista ei saatu kuvaa. Nyt yritin ottaa muutaman, mutta vaikeaa se on. Tässä Kaapo oli edes hetken paikoillaan kun Otto-kissa juoksi karkuun pihakuuseen.


Muuten tyyli on tämä: Otto-kissa edellä ja Kaapo perässä. Molemmat on ihan himona tähän leikkiin. Otto menee välillä aitan alle tai kiipeää puuhun. Huilitaan hetki ja taas lähtee. Tätä ne jaksaisivat vaikka koko päivän.


Kaapon silmät ovat vaihtaneet väriä, vaan on ne vieläkin ihanat. Aikamoinen sohvaperuna tuo koira on, siitä on tulossa kuvasarja iloksenne.
Huomenna näette mitä ostin tänään Tampereen käsityömessuilta. Huippupaikka näin ensikertalaisen mielestä. Kaikkea ihanaa tarjolla...
Mukavaa viikonloppua kaikille!4 kommenttia:

 1. Ihana maalaismaisema kaikissa kuvissa. :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ulkokuvia :) Kaapohan on jo iso mies! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana, ja niin tutun oloinen tuo takaa-ajokuva! Minäkin olin tänään siellä messuilla. Jalat on IHAN rikki!

  VastaaPoista
 4. Mullakin on kanssa aina kamera sisällä, ulos sen muistan ottaa oikeastaan vain, jos on jotakin häppeninkiä luvassa. Johtunee tietysti siitä, että järjestelmäkamera ei sujahda ihan joka ulkovaatteen taskuun... pienen pokkarin voisin ostaa rinnalle, saisi tilannekuvia kivemmin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)