keskiviikko 18. marraskuuta 2009

Salin ikkunavalot

En osaa mieltää näitä jouluvaloiksi, siksi ovat ikkunavalot. Kehtaan jopa tunnustaa niiden olevan paikoillaan läpi vuoden. Valot palaa vain pimeään vuodenaikaan. Kaikissa kolmessa ikkunassa on samanlainen risukranssi ja niissä pienet 40 kappaleen valot. Kaunista ja yksinkertaista.


Ihan noin kellertävää kuin kuvissa on meillä ei oikeasti ole. Kuvat oli otettava ilman salamaa, sillä salaman kanssa olivat liian "kovia". Missähän se kaikki valo on? Täällä päivälläkin niin sumuista ja utuista ettei tosi ole. Pimeä alkaa sen takia ihan liian aikaisin. Paistaisi aurinko edes tulevana viikonloppuna!
p.s. Varokaahan huomenna Helsingin liikenteessä. Tämä tulee illalla Fiiunsa kanssa Leijonaemojen järjestämään sosiaali-infoiltaan. En ole pitkään aikana ajanut Helsingissä ja toivon navigaattorin löytävän perille...


7 kommenttia:

 1. Kauniit kranssivalot, näyttää varmaan hienolta kun ulkoa katsoo ja kolmessa ikkunassa on samanlaiset!

  VastaaPoista
 2. Nyt on niin pimeää ulkona, että on vain kivaa, kun täällä kaupungissakin ihmisillä on ikkunavaloja jo nyt.

  VastaaPoista
 3. ollaankohan listatuttuja leijonaemoista=) Minäkin olisin halunnut tuonne illalla, mutta mies töissä ja lasten kanssa en kyllä lähde tuohon aikaan illasta viemään heitä hoitoon.

  VastaaPoista
 4. Olivieno: Me tykätään, on ollut jo vuosia nämä samat :)

  Pirpana: Älä lisää tuskaa :D

  Vekarus: Kiitos!

  Shaoli: Minä tykkään kans.

  Anonyymi: Olen vasta liittynyt enkä ole vielä millään listoilla. Eipä sellaisia ole kyllä edes ehdoteltu. On tuo tyttären sairaus kyllä aika harvinainen noin nuorilla.

  VastaaPoista
 5. Kauniit nuo kranssit ja sopii nämäkin selvästi juuri teidän talon tyyliin. :o)
  Nuo onkin sellaset, joita voi pitää ympäri vuoden. Ei liian jouluset vaan simppelin kauniit.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista :)